Nyaralás gyerekkel vagy nélküle?
Figyelt kérdés
Párom szeretne menni myaralni gyerekkel és nélküle is. Viszont én szivem szerint csak úgy mennèk h hàrmasba a fiúnkkal. 14 hónapos. Ki h nyaralna szivesebben?2016. júl. 17. 11:15
11/12 anonim válasza:
Az én lányomnak augusztusban lesz az első születésnapja és mi már hagytuk a mamával. Most jöttünk haza, két hétig voltunk a Balatonon. Az első hétre őt nem vittük magunkkal. Anyukámék utánunk jöttek és hozták őt is. Így utána már együtt nyaraltunk. Tavasszal pedig Párizsban voltunk, ahova szintén nem vittük. Nagyon "anyás", de ezt az időt kibírta nélkülem. Én pedig nagyon jól éreztem magam, mert tudtam, hogy a lehető legjobb és legalkalmasabb személy vigyáz rá: az anyukám. Ezen kívül többször volt, hogy egy vagy két éjszakát külön töltött tőlünk pl. hosszú hétvége miatt, de természetesen sokat jön ő is velünk. Van egy nyaralónk a Balatonon, szóval ha a férjem munkahelye engedi heteket ott vagyunk. De ettől függetlenül fontosnak tartom, hogy a kettesben eltöltött idő ne csak a gyerek alvásakor valósuljon meg .
12/12 anonim válasza:
Ha igényli a párod, feltétlen menjetek külön is! Nem muszáj 6-8 napra külön elmenni, lehet egy 3 napos wellness hétvége is kezdetben, és az neked sem olyan sok. Mi még csak várjuk a picúrunkat, január végére, első évben nem,de amikor 1,5 éves lesz nyáron akkor már megyünk kettesben is. Szerintem nagyon fontos a minőségi időtöltés gyerek nélkül. A szüleim nagyon sok éve házasok, boldogok, és ott pl. apukám eleinte nem szívesen akart nélkülünk menni, viszont anyukám igen. 1-1,5 hét családi nyaralás volt nyáron, ősszel pedig kettesben mentek wellnesselni. Apukám is már mondja hogy milyen jó hogy tényleg kettesbe is mentek. Ja, és mi ezt soha nem vettük zokon testvéremmel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!