Nyaralás gyerekkel vagy nélküle?
Mi mindig vele megyünk. Szeretünk vele lenni, és nekünk teljesen természetes, hogy ő is jön. Még a kutyát se hagyjuk otthon.:)
Mivel nálatok ez az igény különböző, beszéljétek meg! Nem tudom, nem lenne-e elég a férjednek, ha egy moziba vagy étterembe mennétek a gyerek nélkül? Nem lehet, hogy csak a közösen töltött idő hiányzik neki? (Mi moziba járunk kettesben, étterembe visszük a gyereket is.)
1 éves lányuk van, mi nem mennénk nélküle. 1 hét alatt pl. en tuti hülyét kapnék még, ha nem láthatnám, nem hiszem, hogy jól tudnám magam érezni nélküle. Nekem ez túl hosszú idő lenne külön.
Valami kompromisszumos megoldás? Mondjuk elmentek családilag nyaralni, aztán ketten wellnessre mondjuk 1 éjszakára?
Szerintem pedig fontos a gyerekkel és a gyerekek nélkül IS nyaralni.
Teljesen más élmény. Ráadásul a gyereknek is egy tapasztalt, élmény, ha pár napig kicsit "önálló" lehet, szülők nélkül. Persze nem feltétlen egy évesen, de 3-4 évesen már nyugodtan.
14 hónaposan még nem hagytuk ott éjszakára a nagyobbat a nagyiknál, de nap közben igen. Elmentünk az apjával strandra, moziba stb. és este mentünk érte.
A következő nyáron (2,5 éves volt, beszélt, szobatiszta volt), már ott aludt 2-3 éjszakát a nagyiknál.
Mondjuk egy totyogóval a nyaralás kikapcsolódás ugyan, de nem pihenés..
Most 16 hónapos nálunk a kicsi, 6 éves a nagy, tök jó lesz a nyaralás, de hogy nem jövünk haza pihentebben mint ahogy elmentünk, az tuti! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!