Hogy altatod nagyobb babádat délután pl mamánál?
Mi havonta járunk haza általában 3 napra (200km) és akkor nem altatom, általában kidől magától. Ez azért van mert egyszerűen nem tudom elaltatni. Itthon magától elalszik csak le kell tennem az ágyába de ott...! Persze mindig megpróbálom a szokott időben letenni néha sikerül is (olyankor oda ülök mellé, simizem meg énekelek neki) de legtöbbször tényleg csak az marad, hogy magától elalszik a fotelban a Tv előtt.
14 hónapos.
Szia!
Mi néha egész napra elmegyünk anyukámékhoz, és a fiamat ott nem tudom hova lerakni aludni, mert Ő is csak a kiságyat ismeri. Ilyenkor alvásidőben elmegyünk sétálni babakocsival. Max 10 percen belül elalszik. Van, hogy csak 1 órát, de van amikor 3 órát is képes aludni. Addig kint sétálunk.
Azér egy teraszkő felbontás nagyon durva zajokkal jár. Szerintem abban képtelenség elaludni. Amikor lerakják, akkor pedig a járólap vágásának van iszonyú hangja. Nem kajszárító, vagy fűnyíró erősségű zajok.
Babakocsiban nem alszik el? Esetleg elviheted sétálni. Mondjuk az én fiam ilyen idősen tuti nem aludna el babakocsiban. Túl sok az érdekes dolog ahoz.
Viszont anyukámhoz el szoktam menni úgy hetente, kéthetente. Ott a nyagy ágyon összebújunk, de persze nem akar elaludni. Van, hogy 25ször is vissza kell rántanom magam mellé, mert elmászna. Persze Ő elkezd sírni és menekül. De a végén elalszik. Kb 10 perc kell hozzá. Viszont sajnos ilyenkor jó esetben másfél órát alszik a három óra helyett. Ilyenkor estére nagyon fáradt.
Anyősnál sajnos nem hajlandó aludni. Csak az autóban alszik el, amikor jövünk haza felé, emiatt nem is tudunk sokáig maradni.
Én mindig viszem a takaróját a nagyihoz.
Ha érzi az otthoni illatot, akkor könnyebben elalszik. Néha sikerül, néha nem...
Szia!
Kisfiam is 17 hónapos,húsvét előtt voltunk mamáéknál 6 napig,nem volt semmi baj,délután is és este is elaludt a szobánkban lévő kis heverőn.
Odatoltam egy fotelt,így nem esett le.
Olyan jól bevált neki a külön alvás,hogy azóta itthon sincs már kiságya.
Szerintem attól függ,mennyire veszi könnyen a változásokat a picid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!