Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós babának Bio Gaia?!

Hasfájós babának Bio Gaia?!

Figyelt kérdés
Egy hónapos a kisfiam. Délután, este eléggé nyűgös, csikar a hasa. A gyerekorvos Bio Gaiat ajánlott. Tegnap meg is kapta az 5 cseppet, rá nem sokra széklete volt. 19-től reggel 5-ig fent volt, ennyire még sosem sírt, feszülta pocija, csak kézben aludt egy minimalisat. Vajon a cseppek hatása lehetett? További használatnál javul vagy romlik az állapot?

2016. júl. 12. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk megváltás volt. Másfél hónapig semmit nem aludtunk szinte, annyira fájt a pocak. A tejszaporító teákat sem tudtam inni, mert attól is görcsölt a pocakja. Sok mindent kipróbáltunk, de semmi nem használt. Végül rátaláltam a biogaiara. 5 nap után volt hatása és végre aludtunk. Én azóta az összes terhes ismerősnek ajánlom, hogy jegyezzék meg a nevét, mert nagy megváltás. Eddig mindenkinek bevált. Biztos, hogy nem miatta fájt még jobban a hasa.
2016. júl. 12. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
A biogaianak legalább 4-5 nap kell mire hat, mivel a jóbaktériumoknak kell annyi idő, mire elszaporodnak. A betegtájékoztató 1 hetet ír egyébként. Az én babámnál segített, 2 üveggel kapott.
2016. júl. 12. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha igazi hasfajos akkor úgysem segit semmi csak az idő. Az egész arzenált kipróbáltuk mi is...még szélcsovet is vettem. Semmi nem használt. A biogaia sem. 4-5 hónapos korára mult el neki szepen fokozatosan. De azert drukkolok, hogy nálatok segítsen!
2016. júl. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!