Segítesz kislányomnak nevet választani? : )
Figyelt kérdés
3 hónapos terhes vagyok,ma derült ki hogy kislány.a név terén sok ötletem nincs:)tetszik a Maja,Lili név,tudnátok nekem mondani ehhez hasonlókat?amik nem is túl megszokottak mint pl Réka,Eszter,nem is túl régiek Marianna,Edina vagy túl különlegesek Eufrozina,Bodza.:Dbocsánat,ha valakinek a neve benne van a felsorolásban.2010. ápr. 15. 15:24
11/30 A kérdező kommentje:
a Lilient írtam hogy nekem az tetszik:)végülis Lilinek szólítanánk,és felnőtt korába se gáz.Flóra,ez nagyon nagyon szép:)nehéz lesz.
2010. ápr. 15. 15:38
12/30 anonim válasza:
A Hanna és a Lili tucatnév, a Majáról egyből a méhecske jut eszembe. A Mirjam kisebbségi név.
13/30 A kérdező kommentje:
kisebbségi??mit értesz ez alatt?
2010. ápr. 15. 15:45
14/30 A kérdező kommentje:
arra meg kíváncsi lennék hogy hívják a te gyerekedet,vagy hogy fogják
2010. ápr. 15. 15:45
15/30 anonim válasza:
Nem sértésnek szántam. Én is megkaptam a választott lánynevünkre (a védőnőnktől), hogy kisebbségi név. :-( Azaz a cigányoknál fordul elő leggyakrabban.
De végül kisfiam született, így egyelőre megoldódott a dolog.
16/30 anonim válasza:
Dóra,Marianna,Zsófia,Zita,Réka,Rebeka,Blanka,Flóra
18/30 anonim válasza:
Pető Alexa ?
Nekem még tetszik a Beatrix, Rebeka.
19/30 anonim válasza:
Mostanaba rengeteg Maja,Lili,Jazmin es Hanna szuletik.
Nekem a kedvenceim:
Bitia,Debora,Melania,Gloria,Flora,Lidia,Diana,Leona,Viktoria,Viola,Kendra.Es van meg egy de azt nem irom le mert itt mindig lehurrognak erte.
Baratnom kislanya:Hajna.Sztem ez hasonlit a Hanna es az Anna nevhez is.
20/30 anonim válasza:
De hogy kérdésedre is válaszoljak: szerintem a Pető rövid vezetéknév, ehhez valami hosszabb keresztnév illene jobban.
az eddigiek közül mondjuk a Barbara, vagy talán Boglárka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!