Ez normális 3hónapos babánál?
Normális és jó, hogy tartja magát.
Viszont, ha nem ültetnéd, nem akarná. Hagyd abba! 3 hónapos az Istenért!!!
Majd, ha önállóan négykézlábas helyzetból kinyomja oldalra a fenekét ülésbe(vagy ritkán a kiságyban is képesek ülésbe felhúzni magukat), akkor ültesd. Ez lehet, hogy 6 hónapos korában lesz, de lehet, hogy csak 8. Én kibírtam, hogy nem ültettem. És képzeld nem maradt le semmiről.
Ha akarja tereld el a figyelmét. Egy 3 hónaposnál ez nem nagy kunkszt.
Egy gyereket RENDSZERESEN ÜLTETNI, söt EGYÁLTALÀN ÜLTETNI tilos!!!!!
Azzal, hogy felülteted, csak a gerincét teszed tönkre!!!! Egy gyerek sosem úgy ül fel, hoyg fekvésböl felhúzza magát ülésbe, amíg így "akarja", addig nem kész erre, és ebben "segíteni" az ö érdekében tilos!!!!!
A gyerek majd idövel négykézlábas helyzetböl meg fogja tanulni, hogy kiül a lába mellé, elötte nem képes erre. NE ÜLTESD, ha nem akarod, hogy baja legyen!!!!
Az en három honaposom is ugy ül benne, fel fekvő helyzetben es azt szereti.
Egyebkent nem biztos, hogy messze van az ülés. Az nagyobb lanyom forgás utan,4 honaposan ult fel oldal helyzetből...
Nem szabad ultetgetni. Sem kesobb felallitanI es a ket krzeddel vezetni mintha magatol jarna.
Ebbed az a lenyeg h keszenalljon.. egyes babak kesobb erosodnek erre meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!