Ot hetes kisbaba a fejet csak oldalra forditja mindig?
Várj, nem értem pontosan. Tippem van, hogy mire gondolsz, légyszi, írd meg, melyikről van szó.
1. amikor hason fekszik, nem emeli a fejét, hanem balra és jobbra "nézve" alszik? ez nem baj.
2. ha háton fekszik, mindig balra vagy jobbra fordítja a fejét és nem szembe? ez sem baj.
3. jobbra vagy balra fordítva a testét alszik a gyerek, de akkor nem tudna nézelődni.
ha mindkét oldalon lapos a feje egyenlően, az a normális (nekünk is olyan). Ha egyik oldalon laposabb, akkor a másik oldalra kell sokat fektetni, hogy alakuljon. Viszont akkor nem igaz az, hogy mindig a jobb és bal oldalán fekszik. Vagy legalábbis nem egyenlően.
a kettosre gondoltam
egyforman lapos, hatrafele hosszukas
csak mindenki mondja, hogy nem tartja egyenesen, pedig mar kene
Persze, ahogy majd tartja középen is a fejét, lelapul az a búb. Nekünk mindig megjegyzik idegenek, hogy milyen szép kislány, milyen szabályos fejformája van, úgyhogy ne aggódj :)
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!