Mások babája is hisztis ma?
Az enyémek is, de nem annyira mint kb 3 napja. Frontok jönnek-mennek. Én mindkettőt frontnál szültem, tele volt a kórház... Érzékenyek is rá sajnos.
Kitartás!
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Én nem tudom mi van ma, az enyém is meg van bolondulva. Az előbb arrébb tettem, hogy ki tudjam nyitni a szekrényajtót, mert ott ült előtte, erre falhoz vágta a játékát és elkezdett sírni. Amúgy még sose láttam hisztizni ilyen módon, valamilyen szinten még vicces is volt így elsőre ezzel a csapkokdássall, de azt hiszem később nem lesz ilyen bájos :-) De ma amúgy is nyűgös, nem tudom mi van.
Üdv
Polly
Az én lányom ma nem akar se enni se aludni ,hát kiborit egy kicsit.Már én is csak azt figyelem , hogy nem e lázas vagy beteg.Bizom benne ,hogy csak a front.
Sétálni is voltunk amit végig orditott.Hát remélem mielőbb átvonul ez a front.
Sziasztok!
Az én fiam is tiszta zizi ma, bár már 2-3 napja nyűgösebb a szokottnál...
Teljesen mindegy mit csinálok vele, a kezemben is max. 10 percet van el, aztán ordít.
Remélem elmúlik, mert rendesen lefárasztott, pedig még nincs vége a napnak...
Ez a mai napra gondoltok?
Mertt nekem is egyszerüen elviselhetetlen a kicsi törpám ,akármit csinálunk vele csak kézben marad csendben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!