Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája sem bír ma magával,...

Más babája sem bír ma magával, vagy csak az enyém extrémen hisztis? Van ma valami front?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam is egész nap nyűglődik, ráadásul éjszaka is óránként fennvolt és annyira sírt, hogy alig lehetett megnyugtatni. Nem tudom mi van vele.

Én már hulla fáradt vagyok.

2010. szept. 7. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém olyan mint máskor. Eszik- játszik. Ezek szerint nem érzékeny a melegfrontra?! Mert lassú melegedés jön, melegfront van.
2010. szept. 7. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan, mint elsőnek. Este nem tudott aludni, és délelőtt nyűgös volt. Szerencsére most bevágta a szunyát végre.
2010. szept. 7. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom is elég nyügi ma éjjel felket 2 kor 5 kor és 7 kor de napkőzben aludt 2x s de nem volt jó kedve már alszik remélem éjjel nem kel fel megint és jól alszik.7 hós baba
2010. szept. 7. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!