Más babája sem bír ma magával, vagy csak az enyém extrémen hisztis? Van ma valami front?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 14:53
1/4 anonim válasza:
Az én fiam is egész nap nyűglődik, ráadásul éjszaka is óránként fennvolt és annyira sírt, hogy alig lehetett megnyugtatni. Nem tudom mi van vele.
Én már hulla fáradt vagyok.
2/4 anonim válasza:
Az enyém olyan mint máskor. Eszik- játszik. Ezek szerint nem érzékeny a melegfrontra?! Mert lassú melegedés jön, melegfront van.
3/4 anonim válasza:
Nekem is olyan, mint elsőnek. Este nem tudott aludni, és délelőtt nyűgös volt. Szerencsére most bevágta a szunyát végre.
4/4 anonim válasza:
Az én lányom is elég nyügi ma éjjel felket 2 kor 5 kor és 7 kor de napkőzben aludt 2x s de nem volt jó kedve már alszik remélem éjjel nem kel fel megint és jól alszik.7 hós baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!