Edus83 kérdése:
Mi a baj? 2hós lányom náthás, és fújom az orr sprét, aztán szívok, de utána ugyan úgy szürcsög az orra és nem nagyon jön ki semmi! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 09:12
1/8 anonim 

válasza:

Milyen orrsprayt és orrszívót használsz?
2/8 anonim válasza:
Valószinű nincs eléggé megtelve az orra, vagyis mi is jártunk igy, igy nem szivtam csak ha már nagyon jött ki, mivel úgy hallottam, hogy inkább belül szörcsögött. Amúgy minnél többet szivod annál több lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
Stérimar orr spray,a szívót meg patikában vettem,márkát nem tudom nem látom etetek épp:)),.Én is belül hallom a szüttyögést de nem folyik a nózija:)).
2010. ápr. 15. 09:25
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ne szívjam????Mert félek nehogy arc üreg gyulladása legyen ,vagy fülecskéje ne fájjon.
2010. ápr. 15. 09:26
5/8 anonim 

válasza:

Csak akkor szívd, ha jön is valami :)) A Sterimar jó, de csak fellazítja a váladékot. A szörcsögést az orrnyálkahártya duzzanata okozza. Ha orrszívás utá Euphorbium homeós orrsprayt fújsz az orrába, az segít a nyálkahártyát megnyugtatni..
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. ápr. 15. 09:34
7/8 A kérdező kommentje:
Patikában kapható ez a spray??????????????????
2010. ápr. 15. 09:46
8/8 anonim 

válasza:

Igen. Mivel homeós, az egész család használhatja, nincs külön bébi és felnőtt. Nálunk nagyon bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!