Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem érdeklik a mesék, csak a...

Nem érdeklik a mesék, csak a zene. Más is van így?

Figyelt kérdés
16 hónapos a kislányom. Mi egy eléggé tévéfüggő család vagyunk, így a lányomnak is gyakran kapcsolok a Minimaxra, ám egy-két zenés mesén kívül abszolút nem érdekli más. Egyből mondja, ha unja, hogy "tánc". Mihelyt átkapcsolom zenecsatornára, kivirul és olyan élvezettel nézi és riszálja magát. Ez megy vagy 4-5 hónapja. Másnál is van ilyen zenefüggőség? Mondjuk abszolút nem zavar, mert musicalis mindenki (fél család rocker, nem le hurrogni). Az énekesnőkért van rettenetesen oda, meg 1-2 bandáért. Sose hallottam másnál ilyet! Ilyen hamar kialakulhat ilyen erősen a zenei vonzalom? Mondjuk én ennek örülök, de szerintem neki még inkább a meséket kéne inkább néznie. Aki meg tévé ellenes az legyen szíves nem nyilatkozni, mert nem a káros hatásokra vagyok kíváncsi(ja, én is hülyegyerek lettem, mert azon nőttem fel..lol)
2010. ápr. 15. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Fiam 18 hós, nem érdekli egyáltalán a mese. 1-2 reklámon kívül nem tévézik. Én itthon nem szoktam neki bakapcsolni a mesét, mert nem foglalkozik vele. HA vendégségben vagyunk, és ott szól a tv, ott sem érdekli.

A zenét nagyon szereti ő is, bár a i családunk nem zenész család.

2010. ápr. 15. 08:33
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem kell még ilyenkor tv-t néznie, nem baj ha nem köti le.

20hónapos a kisfiam és ő se tud 3percnél tovább nézni semmit se.a zenetv-t szereti, neki is vannak kedvenc számai.és a rádióban is felismeri őket,egyből táncol.

néhány reklámra oda kapja a fejét, meg délután a Rubi az lbűvőlő szörnyeteg főcímét végig nézi, bár szerintem azt is a zene miatt.

szerintem 3-4évesen elég lesz nekik tv-t,meséket nézni.

2010. ápr. 15. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia

az én lányom dettó.(16 hós)nem igazán érdekli semmi,csak a zenei csatorna,de az nagyon ha épp leakarom kötni a figyelmét egy kicsit átkapcsolom neki és már rázza is a pelenkás popsiját.egy-két reklám favorit,de a mese az nem érdekli.de nem aggódom majd ha megérik rá biztos nézi.

2010. ápr. 15. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
14 hónapos lányomat sem érdekli a mese, csak a reklámok, és szintén a zene. Ezért nálunk leginkább a Viva megy, riszálja magát rendesen, vannak kedvencei is (Pink, Madonna, és a fiúbandák).
2010. ápr. 15. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

17 hónapos kisfiam is csatlakozik a klubhoz:)

Ő sem néz mesét,pedig délelőttönként megy a tv a gyerekszobába,mert a 6 éves tesó nézi.

Egyedül talán a hupikék törpékre figyel fel,az elején a dalra,de ennyi...

Nem bánom,mert a könyveket viszont imádja,kis könyvmoly lesz,mint én:)

2010. ápr. 15. 09:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Az én lányom Lady Gaga függő..:DD
2010. ápr. 15. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam is csatlakozik közzétek!Azt hittem csak nállunk van így..ő sem nézi a mesét..de ha a zenét meg hallja akár hol..már egyből riszálja..
2010. ápr. 15. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ennyi idős,és ő sem szereti és köti le a figyelmét a mesék,a zenét ő is nagyon szereti és táncol rájuk,meg a reklámokért van oda mostanság meg a zene csatorna!
2010. ápr. 15. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!