Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babámnál használom a sedatif...

Babámnál használom a sedatif pc-t, de pontosan mikor kell neki beadni? Azt írják (lefekvés előtt 1, és ébredéskor 1), de melyik ébredéskor? Mikor kezd el hatni? 3 napja szedjük.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 06:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Mellé kell még neki adni valamit?,mert nagyon rosszul alszik éjjel,szinte 20 percenként nyöszörög,van amikor sírásba kezd és nem tudom hogyan segítsek neki,csak ringatásra nyugszik meg.
2010. ápr. 15. 06:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is használtam kisfiamnál, kb. 3 hétig. Már pár nap után éreztük a hatását, hogy nyugodtabban alszik. Nem kell megijedni, ha először felerősíti a tüneteket, kell neki egy hét kb., amíg rendesen hat.

Kisfiamnál úgy használtuk, hogy a fürdetés előtt, amikor levetkőztettem, megitattam vele (mozsárban összetörtem, pár csepp vízben elkevertem), utána fürdés, felöltözés, tápszer és alvás. Reggel 6-kor kap ismét tápszert, de mivel utána még visszaalszik 10-ig, így közvetlenül 10 óra után, amikor felébredt, akkor itattam meg vele a másik adagot. B.

2010. ápr. 15. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, azt lehagytam, hogy én a fogzására adtam még neki ezen kívül camomilla 15ch-t és mercurius solubilis 9ch-t. Először a mercuriust hagytam el nála, aztán a sedatifot lecsökkentettem napi egyre (elalvás előtt adtam csak neki, ezt kb. egy hétig), majd most már azt sem adom, csak a camomillát. Persze ezt is úgy, hogy szünetet tartok. Kapja két-három hétig, majd egy hét szünet (illetve annyi szünet, amíg ismét elő nem jönnek a fogzási tünetek). B.
2010. ápr. 15. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,sokat segítettél.Minden jót nektek!
2010. ápr. 16. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!