Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoktál arra válaszolni,...

Mit szoktál arra válaszolni, mikor megkérdezik, hogy a gyereked jó baba-e?

Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 10:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Túl sok ideje van annak aki fennakad ezen a kifejezésen, hogy "jó baba"... Hiszti mindenhol.
2016. júl. 7. 11:59
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Visszakérdezek hogyan tud egy baba rossz lenni
2016. júl. 7. 12:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Fiamnál ezt válaszoltam: Hááát, nem mondhatnám, éjjel-nappal nehezen alszik, a tápszer csúszik, a babakaját nem eszi (ez érvényes 4hós korától 1 éves koráig), fáradt vagyok.

Lányomnál: Nagyon jó baba, rengeteget alszik, ha ébren van csendes, szépen eszik is.

Ennyi.

2016. júl. 7. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:
A lányomnál azt mondtam, hogy nem igazán alszik, de azon kívül minden oké, szépen eszik, jól fejlődik. A fiamnál csak azt tudom mondani, hogy jó baba meg vagyok elégedve, csak akkor sír ha baja van. Azért a nehéz eset lányomra nem mondtam volna, hogy jó baba. Bár nem értek egyet a kifejezéssel, értem mit értenek rajta, és ő nem ilyen volt :-)
2016. júl. 7. 12:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt szoktam mondani: ettől rosszabbat senkinek nem kívánok. Nem volt sírós, hasfájós, nagyon ragaszkodó, akitől a wc-re sem lehetett menni. Igazából betegesnek sem mondhatom. Neki mindegy volt mit, és hogyan eszik (cici, tápszer, bébiétel, gyümölcs, főzelék, kanál, vagy tök mindegy milyen cumisüveg).Lendületesen telt a két otthoni év. Aztán ment bölcsibe, oviba. Nem volt soha semmire allergia-eddig legalábbis.Mindkettőt szereti. Igazából nem nagyon volt eddig hisztis, illetve ha mégis elkezdett valamiért nyekeregni, azt jól lehetett kezelni. Most 4,5 éves, és most kb. egy hónapja vannak nagyobb hiszti, vagy annak mondható dolgok.

Összességében ettől rosszabb senkinek ne legyen.

2016. júl. 7. 12:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Jo baba, ajandek a nagy lanyom utan aki sírós nyugtalan nem alvo baba volt, de mindketto s legjobb baba ..

Nincs idom a kifejezésen rágódni 😏

2016. júl. 7. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hát gyerek. Vannak jó és rossz napjai, mint mindenkinek.
2016. júl. 7. 12:57
 18/20 anonim ***** válasza:
azt hogy egy áldott jó gyerek, a nyugalom szigete, fát lehet vágni a hátán. és így is van...persze lehet ez a vihar előtti csend. most 2 éves, kislány :)
2016. júl. 7. 13:02
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
én azt, hogy igen, nagyon jó baba,nem iszik, nem drogozik és még terhesen se jött haza! :)
2016. júl. 7. 13:31
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy igen, nem ő tehet róla, hogy refluxos, hasfájós, gyógytornára szorul, beteges, kórházból ki, kórházba be... És tényleg, csak akkor sír ha fájdalma van, egyébként mosolygós bújos csodaszép majdnem 1 éves baba. Nehéz vele, de nem miatta. Neki sokkal rosszabb.
2016. júl. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!