SOS! Kislánykámnak most jön a 2 felső 1 es fogacskája csak az ínye duzzadt a fog még nem látszik. Most vettem észre hogy az egyik belilult. Megüthette?
Figyelt kérdés
10 hónapos.Fájdalmat nem jelez.Tapasztalata valakinek?Ilyenkor a fogacska még ki tud jönni?2010. ápr. 14. 21:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem. Olvastam valahol, hogy van hogy kékes-lilás az íny alatt, ott ahol tolja ki a fogacska az ínyt, mert ott a vérlemezkék nyomják egymást és attól tünik kékes-lilásnak, de semmi gond!
2/2 anonim válasza:
A fogzás velejárója a dudor, ha engedi megtapogatni akkor lehet alatta érezni a fogacskát. A dudor csak látványban lehet elég csúnya, de nincs vele semmi teendő. El fog múlni, ha kinő a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!