Nem szereti a tápszert. Többfélét is próbáltam már. A tej még korai vagy mit adjak neki? 10hónapos
Igen,már minden ízesítést kipróbáltunk. :(
Jöhet már a tej?
Szerintem 10 hónaposan már fokozatosan bevezetheted a tejet! Én már fél évesen adtam,először higítva,most meg már házit kap,nem boltit,és nagyon szereti! NEM kell lepontozni,mert "korán" adtam tejet! MINDEN Baba MÁS!
Gyermekem másfél éves már,és semmi gond nem volt a tejtől.Ha eddig nem adtál,akkor higítsd,majd később már nem lesz rá szükség...
Minden baba más, de minden tejben túl sok a nátrium (viszont nincs benne elegendő vas, a többi létfontosságú vitaminról nem is beszélve)!!! És hiába más a te babád, a veséje ugyanúgy nem tudja azt feldolgozni. Nem elsősorban az allergia miatt mondják, hogy ne adj neki tejet egy éves kor előtt!
Kedves Kérdező! Én még várnék a helyedben két hónapot. Próbálj inkább valamilyen babatejet adni neki, ha a tápszer nem megy neki(létezik csomó fajta junior ital, ilyesmi). B.
A tejet is. Szerintem beszéld meg a dokitokkal vagyvédőnőtökkel.
Bebás voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!