Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szereti a tápszert....

Nem szereti a tápszert. Többfélét is próbáltam már. A tej még korai vagy mit adjak neki? 10hónapos

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az én lányom 11 félét útólt,inkább lefeküdt 20-30 gramm anyatejcivel,csak ne kelljen megennie a tápit. Végül most 1,5 hete megpróbáltam szinte az utolsó lehetőséget, a bebe2+ vanílliásat.....azt megeszi!! :) van még,most láttam beba 3+ banánost,az 8 hós kortól van. Ezeket próbáltad?
2010. ápr. 14. 21:09
 2/17 anonim ***** válasza:
vagyis utált! :)))
2010. ápr. 14. 21:10
 3/17 A kérdező kommentje:

Igen,már minden ízesítést kipróbáltunk. :(

Jöhet már a tej?

2010. ápr. 14. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem 10 hónaposan már fokozatosan bevezetheted a tejet! Én már fél évesen adtam,először higítva,most meg már házit kap,nem boltit,és nagyon szereti! NEM kell lepontozni,mert "korán" adtam tejet! MINDEN Baba MÁS!

Gyermekem másfél éves már,és semmi gond nem volt a tejtől.Ha eddig nem adtál,akkor higítsd,majd később már nem lesz rá szükség...

2010. ápr. 14. 21:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden baba más, de minden tejben túl sok a nátrium (viszont nincs benne elegendő vas, a többi létfontosságú vitaminról nem is beszélve)!!! És hiába más a te babád, a veséje ugyanúgy nem tudja azt feldolgozni. Nem elsősorban az allergia miatt mondják, hogy ne adj neki tejet egy éves kor előtt!

Kedves Kérdező! Én még várnék a helyedben két hónapot. Próbálj inkább valamilyen babatejet adni neki, ha a tápszer nem megy neki(létezik csomó fajta junior ital, ilyesmi). B.

2010. ápr. 14. 22:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is a junior italra,de azt csak 1éves kortól lehet adni,nem?
2010. ápr. 15. 11:32
 7/17 anonim ***** válasza:

A tejet is. Szerintem beszéld meg a dokitokkal vagyvédőnőtökkel.

Bebás voltam :)

2010. ápr. 15. 11:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Banyci megint nagyon jó választ adott! Első voltam! (Ada)
2010. ápr. 15. 11:48
 9/17 anonim ***** válasza:
OFF: Kedves Banyuci! Teljesen igazad van.De! Én pl 4 hónapos voltam,amikor Anyám tejet adott. Most 30 éves vagyok,és soha semmi bajom nem volt,semmire nem vagyok allergiás! Ha a családban nincs allergiás,akkor kicsi az esélye,hogy a Baba az legyen.De mint írtam,minden Baba,gyerek,felnőtt,idős más és más. Én nyugodt szívvel mertem adni fiamnak tejet,és még ráadásul nagyon szereti minden változatban.Régen is tejjel itatták a Babákat,most miért kell ennyire ellenezni? Ugyanazt termeli a tehén,mint 30 évvel ezelőtt...Bár manapság tudom,hogy semmit nem szabadna ennie az embernek,mert minden káros,nade enni meg kell. :)
2010. ápr. 15. 13:06
 10/17 anonim ***** válasza:
13:06-os vagyok. Még annyit,hogy nem csak én vagyok az egyedüli,aki "korán" elkezdte adni a tej bevezetését. Azt viszont én sem tartom helyesnek,ha fél évesnél előbb kap a Baba.
2010. ápr. 15. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!