Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen anyagból készült...

Milyen anyagból készült sapkát vegyek télre a féléves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 27. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a polár sapit szeretem, méghozzá az olyat, amelyiknek van fület takaró része is.
2008. szept. 27. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem vegyél egy kis pamutsapkát-olyan kis vékonyat amiben alul van körben a kötő és arra adjál thermovelur sapit. Így a legpraktikusabb. A pamutból készűlt magában hideg, ha meg csak thermo vagy más műszál akkor meg izzadni fog a feje.
2008. szept. 27. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én félévesen már adtam a kisfiamra pamutsapit, kötött sapit, mindenfélét. Kötöttből sokféle volt neki, mert anyukám szenvedélyesen szeret kötni, és most ebben éli ki magát :-) Ha nagyon hideg volt, akkor adtam alá egy vékonyabb pamut sapit is. Mondjuk nekem egyszer beszólt a gyerekorvos, hogy ne adjak rá még kötöttet, mert kiütései lesznek. Na modnom jólvan, ha eddig nem lettek, akkor már nem lesznek. Mert ezt akkor mondta, amikor már három hete rajta volt a kötött sapi (na jó, nem egyfolytában :-)). A polár sapik is nagyon jók, és nagyon édesek tudnak lenni. Én szeretem azt a fajtát, aminek van fülvédő része, és az álla alatt meg lehet könti, azt nem tudja lecibálni. Meg az "űrhajós" sapkát is szeretem, az egyben sál is, tudjátok, amibe bele kell bújnia, és kb. csak az arca látszik ki. Idén viszont már vettem neki olyat is, aminek rendes sapi formája van, nem megkötős, de ez is takarja a fülét.

Üdv

Polly

2008. szept. 28. 09:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és használható válaszokat!
2008. szept. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!