2 hónapos babád mit szeret csinálni, amikor ébren van?
Nem sokszor volt akkoriban ébren. De érdekelte a függő őt is, szalagokat tettünk rá, azokat nézte, mosolygott rájuk. Fejlesztő játék ilyen korban még nálunk nem vált be. Most 4 hónapos és most fedezte fel a csörgőt, csak pár mp-re köti le a figyelmét.
A férjem esténként etetés közben felolvasott neki (nem mesét, hanem amit olvasnia kell munkához), napközben néha énekelgettünk neki. Nekünk nincs tévénk, így abban is hoppon maradt a gyerek.:) Akkoriban sokat voltunk kinn, mert nem volt őrjítően meleg, akkor mindig aludt a babakocsiban.:)
Eredeti kérdésedre válaszolva:ölben lenni.:D
A babakocsival mi is így voltunk. Nem mertem 300m-nél messzebb csatangolni vele. Azóta sokat javult a helyzet. Ha ki kell venni mégis, annnyival könnyebb a helyzet, hogy tartja magát rendesen, könnyebb fogni./már 6hós/
Sokszor volt csak hogy hagytam hogy nézelõdjön, nem szóltam hozzá se. Szerintem nem jó ha mindig túlingereljük. Kell neki is a pihi, h csendben "tanuljon". Így tanul egyedül is ellenni.
Én ebben a korban csak a játszószõnyegre raktam, meg sokat hason egy-két játékkal körbevéve õt. Mondókázni mostanában szoktam, de akkor iz a mozgatós mondókâkat(pl.Zsipp-zsupp, Hinta-palinta). A tv-t nekem is szeretné, de âltalában elfordítottam tõle, most már nehéz mert forog, ill. nem megy egész nap mellette.
2,5 honapos babakocsira szerelhető játékok utan nyúl neha megtudja forgatni akkor vigyorog.
Habtapin vagyunk mondokazunk, maszirozgatom. Rezgő pihiszeket is élvezi, baba tornát is csinalunk ( mult héttől hasrol hatra fordul ) azota jobban élvezi.
A nagyobbik szokottneki mesélni az is erdekli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!