Milyen kamerás bébiőrt ajánlanátok?
Philips avent 603-asunk van.
Egy eve használjuk, nagyon elégedett vagyok vele.
Sötétben is lát. Több funkció, folyamatos képernyő vagy neszre kapcsolja be a képernyőt (mi ezt akkor használjuk ha alszunk). Ha szeretnél dallamot is küldhetsz neki, en ezt akkor használtam ha nyűgösen kelt, mig odamentem hozza mindig megnyugodott ra piciként.
Es tényleg könnyű a kezelése.
Sosem zúgott vagy sistergett, hogyha nincs vétel akkor azt jelzi, de köztes állapot nincs. Tudod mint a mostani tv-k sem hangyasak mar, ehhez tudnám hasonlítani ;)
Jo! Mi csak sötétben szoktuk használni, mindig latom mi van. Nagyobb képernyőre sem lenne szükségem
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
Közben megrendeltem egy summert, ami bontott csomagban érkezett, jó drága volt pedig, ráadásul egy olcsó semmire nem jó bébiőrnek volt benne a magyar nyelvű leírása! Most megyünk vissza leboxolni, hogy ez azért kicsit furcsa!
Köszi! :)
Annyi volt a válasz, hogy ez előfordul... semmi elnézést vagy hasonló. Miért is érdekelné szegény eladót a véleményünk, végül is nem az ő hibája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!