Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek év végén vagy jövőév...

Akinek év végén vagy jövőév elején lesz 2 éves a babája az mikor kezdi el a bilire szoktatást?

Figyelt kérdés
Megpróbálkoztok még az idén, vagy csak ha betöltötte a 2?
2010. ápr. 14. 16:33
 1/7 anonim válasza:
0%
hanem beszarik akkor bassz rá hármat és majd rászokik a bilire
2010. ápr. 14. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Aki annyira nem méltatja a másikat, hogy normálisan válaszol, az miért teszi???!!!

Ez okoz kielégülési örömöt??!!

Nem értem az ilyen unintelligens embereket!

2010. ápr. 14. 16:40
 3/7 A kérdező kommentje:

:) :)

Jót nevettem, köszi! :)

2010. ápr. 14. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen tapló emberektől mentsen meg az Isten....hihetetlen!

Kérdésedre válaszolva, kisfiam februárban lesz 2 éves, szerintem én a nyáron megpróbálom lent a telken...ha nagyon meleg lesz akkor tud meztelenül futkározni és nem baj, ha a fűbe megy..:) de nem erőltetem.

2010. ápr. 14. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron tervezem, már meg is beszéltem vele, hogy majd meglocsoljuk a mamánál a fákat. :-) Október legvégén lesz 2 éves a fiam.
2010. ápr. 14. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem dec . végén lesz 2 éves a kislányom. egyelőre ott tartunk, hogy ruhástul ráül, meg egyszer már pelenkában is, és a babáját is ráülteti. mindig mondom, hogy pisil a bab satöbbi, jön velem a wécébe, ott mondom, hogy most pisilek (vagy mást... :), mert nekem nincs pelenkám satöbbi. egyelőre enyni. majd ha látom rajta, hogy érdekli a téma, és megérett rá, akkor, hogy ez nyáron lesz vagy később...nem tudom még.
2010. ápr. 14. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Februárba lesz 2 éves kisfiam. Én is nyáron tervezem a bili vételt, meg ugye lehet szaladgálni pelus nélkül. Erőltetni nem fogom, majd lesz ahogy lesz.
2010. ápr. 14. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!