26,5 fokban csak pelenkaban alszik a baba. Takaro nelkul. Nem tulzas ez?
Az lenne túlzás, ha felöltöztetnéd, hogy izzadjon.
De nem tudtok szellőztetni?
Nálunk egész éjjel nyitva van, s úgy azért lemegy 23-24-re. Nem közvetlenül megy a gyerekre.
Nyitva van az ablak nala is egesz ejjel de csak bukora. Plusz megy egy ventillator a szobajaban.
Csak azert kerdezem mert lehet hogy csak elaludni nehez poloban de aztan lehulne a teste alvas kozben. Felek hogy fazni fog.
23 fokban alszik egy atléta szabású body-ban. Azt is csak azért muszáj ráadni, mert már képes leszedni magáról a pelenkát.
Így is csatakosra izzadva hozom ki reggel.
nálunk ennyi van, a szobájába nincs nyitva ablak mert az ebek folyamatosan ugatnak a szomszédnál...ujjatlan bodyba alszik meg egy takarót rádobok de kb. 3 perc múlva lerúgja a 2 évesem (mondjuk ő már kb. be tud takarózni)
én úgy vagyok vele hogy ha nem ébred meg éjjel és reggel sem hajnalban, és nem beteges, akkor nyilván jó így neki.
Én is félek, h nehogy megfázzon. Ugyanígy alszik:) 26 fok van.
Sokszor ha akarnék se adhatnék rá body-t. Egyszerűen tepi le magáról. A lányom amugy is nagyon izzadós!
Betakarni hiába takarom. 2perc és lerúgja. Mióta bejött ez a nagy meleg azóta szinte csak pelusba alszik de eddig semmi gond nem volt. Kint is pelusban futkos, plusz sokat pancsol:)
Ma sikerült adni rá egy body-t.
Sosem hideg a teste szinte, sőt... Még sokszor igy is izzad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!