Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Otthon cipőben vagy anélkül...

Otthon cipőben vagy anélkül tanuljon járni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
[link] ezt a cikket olvasd el, itt le van írva,amit már írtam,hogy sima talajon nem szerencsés mezítláb járatni a gyerekeket.
2010. ápr. 14. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Az ajánlott cikk az otthoni viseletről nem ír semmit...
2010. ápr. 14. 17:47
 13/18 anonim ***** válasza:
A mezítlábjárás a legegészségesebb, sőt, ha egyenetlen talajon van lehetőséged járatni a babád, az még jobb. Bentre nekünk is csak zokni és puhatalpú van a lábán, még csak kapaszkodva feláll. Szerintem itthonra nem fogok én sem cipőt adni rá, csak utcára.
2010. ápr. 14. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg elég egyértelműen leírja,hogy sima talajon (otthon gondolom nem fúves vagy salakos a szoba) nem ajánlott mezítláb járatni a gyerekeket.
2010. ápr. 14. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy ez már akadékoskodásnak számít, akkor bocsánat, de azt írja a cikked, hogy betonon és aszfaltozott úton ne járjon mezítláb a gyerek (amivel maximálisan egyet értek!), de gondolom Nálatok sem beton van a lakáspadlón...

Járólapok, parketták, szőnyeg, ezek lényegesen rugalmasabbak, ezért is lehet otthon nyugodtan mezítlábazni/zoknizni...

Minden jót!

2010. ápr. 15. 12:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Nézd,én már letettem az " asztalra" két tökéletes lábú (ortopéd orvos szerint tökéletes) lúdtalpmentes felnőtt gyermeket,akik sziesta cipőben,lakásban sziesta szandálban nőttek fel, én egyetértek a cikk írójával , aki a sima talajon (az én lakásomban simább a talaj, mint az aszfalt) nem ajánlja a mezítlábasságot, de ha te mezítláb járatod a gyereked, ez a te szuverén jogod. Az már egy más kérdés, hogy munkámból kifolyólag a kis " mezítlábasok " nagy része utána hozzám (is) jár gyógytestnevelésre gágogó lúdtalpuk miatt. De már megszoktam, hogy a laikusok mindig mindenhez jobban értenek. De hidd el, már épp elegen vannak, nekünk, sajnos nem kell harcolnunk a gyerekekért, állandóan többen vannak, mint amennyi a keretünk(:
2010. ápr. 15. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, hogy a felnőtt gyermekeidet az asztalra teszed. :o)

Elnézést a gúnyolódásért, de nem tudtam megállni...

Az szintén klassz, hogy a lábuk egészséges, azt hiszem az az aspektus eddig nem került szóba, hogy ez genetikai adottságoktól is függ, akár a fogaink minősége és még sok minden más, nem csak a gondozástól.

Az természetes, hogy a lakásotok padlója sima felület, sőt valószínűleg sokkal simább, mint az aszfalt, de járásnál nem csak a felszín számít, hanem a rugalmasság, ami a betonnak kb. nulla, az otthoni parkettáké meg sokkal jobb annál...

De azt hiszem, itt meddő egymást győzködésbe fulladt ez a dolog, és abban egyet értek Veled, hogy mindenki maga dönt, valószínűleg a kedves kérdező is már rég eldöntötte, hogyan fogja "járatni" gyermekét, úgyhogy én elbúcsúzom...

2010. ápr. 16. 14:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat és a cikket!
2010. ápr. 16. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!