Adnátok valaha növénynevet babátoknak? Mint pl Eperke,
Alma, Menta, Málna, Sáfrány
Amiket írtál a kérdésben azok nem, de Jázmin, Virág, Kamilla, Boglárka, Boróka nekem nagyon tetszik.
2010. ápr. 14. 15:09
Sziasztok,az én lányom Hanga,pár éve hallottam először a nevet,akkor megfogadtam a lányomat így fogják hívni.
2010. ápr. 14. 15:30
23/31 A kérdező kommentje:
én is Hangát szerettem volna,de apa ellenezte,így most egy Hannám van:)
Nálunk is ez volt,ha Hangát ellenezte volna,akkor Hanna,de szerencsére apa is inkább ezt a nevet választotta.
2010. ápr. 14. 17:28
Előző vagyok,igazából mit szeretnél adni a babádnak?Mert,ha jól értelmezem valamelyik név közel áll hozzád,csak félsz,hogy esetleg különleges?Szerintem a szívedre hallgass és persze apára is,mert ennek közös döntésnek kell lennie.
2010. ápr. 14. 17:30
26/31 A kérdező kommentje:
szia.nem szeretnék ilyen nevet adni a babámnak,egyik sem áll közel hozzánk:)vagyis Kamilla,Boglárka,Jázmin ezek tetszenek,de a vezetéknév Réti szóval érdekes lenne Réti Boglárka...a hugica Lilien lesz,kb 5 nap múlva születik.az elején Lilit szerettünk volna,aztán rájöttünk hogy az felnőtt korában nem elég komoly.de ígyis mindenki Lilinek fogja hívni:)
Hat a Malna,Eperke es tarsaitol nekem is meg van a velemenyem.
A virag nevek kozul peldaul a Viola es a Narcisz nagyon tetszik.
Annak a valaszolonak uzennem aki a Jazmint tartja a legszebb noinevnek:
Neked lehet az a legszebb de masnak meg mas,tehat nincs ilyen,hogy legszebb-jobb stb.. mert mindenkinek mas az izlese es ez igy van jol.
Nekem peldaul mar a hocipom is ki van a sok Jazmintol.
Sosem szerettem a tucat neveket.
De ez megint csak az en velemenyem.
9 honapos kisfiu anyukaja
2010. ápr. 14. 17:54
Ha valakinek tetszik mért ne.A mi picink is Jázmin,az apukája 6 évvel ezelőtt mondta,ha valaha lánya lesz így fogják hívni.Sajnos mára valóban sok van belőle,de így alakult.A szomszédunkat Liliánának hívják Őt nem szokták Lilizni,mindenki a teljes nevén szólítja.
Nekem a Milla nagyon tetszett,dehát engedtem apának...
2010. ápr. 14. 18:22
A málna és az eperke szerintem illik egy kislányra és sokkal jobb mint a hedvig vagy a klaudia.
2010. szept. 15. 22:36
Szia! Nekem tetszenek ezek a nevek és adnám is a lányomnak. Egyébként Hanna Napsugár a lányom, ha lesz tesója ő Hanga Nadin lesz :)
2010. szept. 16. 12:38
Kapcsolódó kérdések: