Adnátok valaha növénynevet babátoknak? Mint pl Eperke, Alma, Menta, Málna, Sáfrány
Nekem a Bodza nagyon tetszik, de a párom nem hiszem hogy engedné... Amúgy szerintem a Virág nem is olyan ritka név és szép is! Én ismerek Jácintot is, de tudok róla, hogy bárki is cikizte volna emiatt, bár azért ez egy régibb keletű név, mint mondjuk a Málna, bár nekem még ez is tetszik:)
A Sáfrány, Menta viszont egyáltalán nem, biztos hogy nem is adnám!
De a lényeg, hogy nektek tetszen, meg persze, hogy passzoljon a vezetéknévhez is!
Elég érdekes lenne mondjuk egy Farkasházi Sárkány név...:)
14.17 es komolyan Imola vagy??? Az én kislányom is az:) 3 hónapos:)
Egyébként a virág nevek is idetartoznak?? mert nagyon népszerű lett a Boglárka pl. mostanában.
Lányom Szonja JÁZMIN.
Be tetszik a Borostyán is, viszont van amit nem adnék.
Pár év múlva szerintem az ősi magyar nelkből is Dunát lehet rekeszetni (némelyik borzasztó) nem csak a Jázminból.
Én azárt adtam második névnek a Jázmint, mert TETSZIK és imádom ezt a virágot, olyan bódító illata van.
utolsó előtti
Nekem tetszik a Virag Viola Jazmin Jacint Boglarka.
A Malna Alma Eperke stb....mintha anyukam receptkonyvet lapozgatnam :P
a Jazmin a legszebb es legnyerobb lany nev :)) foleg angolositva Jasmine:)) gyonyoru!
(a lanyomat ugy hivjak es nagyon illik ra mert gyonyoruu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!