Segitenétek? Mit csináljak a gyerekdokival? Szerintem ez nem normális viselkedés.
Sürgősen válts gyerekorvost, a tiéd elég gáz. Valószínű nagyon régóta praktizál, és megvannak a berögzült szokásai, ami nem igazán jó sem neked, sem a babának. Meg elég nagy tahó, már ne haragudj, ha végighordja egy újszülött otthonában a sarat:(
Ha nagyon ki vagy akadva rá, egész nyugodtan bejelentést tehetsz a kamaránál, hiszen pl. az oltási rend kötelező, nem véletlenül találták ki úgy, ahogy van, érdekes, ha egy szülő nem adatja be, börtönbe kerülhet veszélyeztetésért, de a doki büntetlenül tehet bármit? Persze, hogy nem, úgyhogy válts, és jelentsd!
JÓ babázást!
Finoman szólva is érdekes ember lehet, szerintem váltsál!
Különben allergiás, vagy hasfájós a babád, vagy miért találta ki ezt a tejmentes diétát?
Huh.. köszönöm a válaszokat megnyugtattatok, hogy nem én vagyok tul érzékeny.
Egyébként tej és cukormentes diétára utalt abban a pillanatban amikor elsőnek kijött a házhoz (semmi baja nem volt a bőrének, sem kiütés sem hasfájása nem volt). Amikor megmondtam, hogy szoptatok akkor mondta ezt is és azt is hogy tejszaporitó teákat nem szabad innom, mert nem jok semmire és a babának is ártok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!