Van olyan anyuka akinek a picije nézi-nézHETI a Duck tv-t?
Figyelt kérdés
És ha igen mi az "indok"?Mit 'tanul' ebből a gyermek?2016. jún. 29. 22:25
11/16 anonim válasza:
Homalyositsatok fel, hogy mi az a Duck tv. ?
15 eve ninvs tv-m
13/16 anonim válasza:
en 1,5 evea kora ota hagyom meset nezni napi ketszer 15-20 percet.
en azt javaslom hogy hatterzajnak ne menjen a tv. ket dologra ne kelljen figyelnie! mert akkor se nem jatszik/tanul igazan es a mesere sem figyel hiaba lenne kor szerint neki valo, fejleszto (en nem tartom ordogtol valonak, a lanyom 2 evesen ugy beszel mint egy 3-4 eves es ez biztos hogy a tvnek is betudhato marmint a szokincs es a ragozas) mondjuk 10 honaposan nem engedtem tvzni de nalunk duck nincs is, az elso amit nezett a bogyo es baboca 1,5 evesen, illetve Uki, Peppa es Franklin, ezekt nezi még. de nem hatterzajnak...annak ott a radio a zene...ha mar mese van figyeljen ra oda...abbol is tanulhatn
14/16 Snorri válasza:
Én sem élvezem, de attól még a fiam szereti. Ez a meghatározó, és az, hogy neki való. Sokat bővült a szókincse, és ő meséli a mesét, ki mit csinál, hova megy.angolul is megtanult számolni, teljesen magától. Ez elég indok?
15/16 anonim válasza:
Egyaltalan nem engedem tv-t nezni a 10 honapos gyerkocom. De ha engednem,biztos a duck tv menne es nem az m1 hirado:D
16/16 anonim válasza:
3 éves a lányom, a Duck Tv-t nem nézi, de ebéd után, elalvás előtt egy fél órát nézi a minimaxot, vagy én rakok be neki bogyó és babócát. Egyébként annyira nem izgatja a TV, és én sem szerettem volna, ha ráfügg. Amikor olyanunk van kapcsolok be, magyar vagy angol dalokat, énekeket, mondókákat, és együtt énekelünk. Nagyjából ennyi ki is meríti a tv nézési szokásainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!