Miben melegítitek a tápszert? Mikróban lehet-e vagy ártalmas? Van cumisüveg melegítőm de olyan soká melegedik meg és az én babám nagyon türelmetlen.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 09:43
1/8 anonim válasza:
Szia! Mikróban ha lehet ne melegítsd. Én vettem egy elektromos vízforralót, mindig csak pici babavizet öntök bele, bekapcsolom, kb 3-4 másodperc és ahogy elkezd sisteregni, már kapcsolom is ki, mert különben túl meleg lesz! Kiöntöm a cumisüvegbe a megfelelő mennyiséget, bele a tápszer, összekutyul és már eheti is! Nincs fél perc az egész:)
2/8 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Tápszert nem melegítek! Csak a forralt vizet hozzá.
Külön kis lábaskában, amit neki vettem, csak erre használom. Minden reggel forralok egy nagyobb adagot benne, majd amikor kell, felmelegítem. Bele a cumisüvegbe, hozzá az "anyag", összeráz, és mehet.
(O)
3/8 anonim válasza:
Nem mindig van frissen forralva a vize, így olyankor mikróba teszem egy pár másodpercre. Annyitól nem lesz baja. Ha frissen forralom, akkor utána 10-15 perc is lehet mire lehül, nem mindig bírja kivárni a kicsi. Nem tudjuk megóvni őket egész életükben mindentől. Soha semmit nem melegítesz neki mikróban majd?
4/8 anonim válasza:
Èn a babakaját és a vizét is mikróztam mindig is. Babavizet teszek cumisüvegbe, 30 mp mikro, bele a por, ennyi.
5/8 anonim válasza:
Mi is mikrózunk mindent,amit melegíteni kell.
6/8 anonim válasza:
Én külön a babának vett edényben forralom a vizet. De a forralásnak az a lényege, hogy a bacik elpusztuljanak, az nem pár másodperc. Igazából pár percig forralni kellene a vizet, nem csak éppen felforralni. Persze nagyobb babánál már nem gond, de egy picinél...
Egyébként előre szoktam forralni és amikor kajához készülünk bedobom a cumisüveg melegítőbe az üveget. Amíg megmelegszik, pelenkázom a babát.
7/8 anonim válasza:
Vizet forralok, és termoszba teszem, így nem kell melegítgetnem.Ha véletlenül tápszert kell melegítenem (ami ritka), azt mikróban.
8/8 anonim válasza:
Vízforralóba felforralom a vizet nagyobb mennyiségben,majd amikor tápszert kell készíteni épp csak felmelegítem a vizet és utána keverem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!