Anyósom féltékeny rám, mint anyára, vagy egyszerűen ki nem állhat?
A páromnak van két nagyobbacska lánya. Évek óta hallgatom, ahogy ugyanazzal a hangsúllyal, ahogy az én fiamnak mondja, hogy igen, ott az anyád, mondogatta a gyerekeknek, hogy mi van anyátok így engedett el, anyátok így úgy, gyertek inkább, költözzetek hozzám. Én bevallom félek, rettegek (itt a túlzás részemről, de nem tehetek róla), hogy a kisfiammal is ezt fogja tenni.
Az, hogy szeretne figyelmet az unokától, ok, DE elfordítani a gyerek fejét és eltakarni az arcát, hogy ne nézzen, az felháborít. Az anyja vagyok, mindenhol engem keres. Szórakoztassa úgy, hogy szeressen vele lenni.
Hát én totál értem mi a gondod kérdező. Nekem semmi bajom az anyósommal de hogy még szoptatás közben is beront kopogás nélkül és nézi ahogy szoptatom a gyerekem, na azért az már felháborító. Johogy nem már ő akarja szoptatni baffffki bocsi az offért
Szerintem egyáltalán nem nyerő ez a tulajdonság hogy ki akarja sajátítani a gyereket mikor együtt vannak. Nehogy már ne nézhessen rád, mit képzel? Megszűnsz ha megjelenik vagy mi?
Személyes vélemémyem csak... annyira kitolódik a gyerekvállalás, hogy az idősebbek már meg vannak őrülve hogy végre legyen unoka. (Esetben már volt 2 a kisfiad előtt, szóval nem értem) Sokszor azt is hiszik hogy annyi joguk van mint a szülőknek. Nem értem miért kell elvenni a szülőtől az élményt? Ők is megélhették, átélhették, ez mindenkinek jár, mindenki megérdemli. Nem sok pillanat van mikor az ember középpontban lehet, hogy "főszerepet" kap, kb férjhez menetel és az anyaság. Ilyenkor hagyjuk már hogy mindenki megélje a saját csodáját, a picinek te vagy a mindene és elszomorítom a mamát hogy az is maradsz, ha tetszik ha nem. Ez neked jár! Anyukám rengeteget segít, de érzi mikor "sok". Anyósomék matricaként tapadtak mikor megszületett a fiam, de közöltem velük hogy jóból is megárt a sok. Ki voltak ők is éhezve az unokára, de egyszerűen már az agyamra megy az "ette is meg a mama, mindjárt átvesz a mama anyától, DERE ide mamához" szövegekkel! Sok-sok-sok
Próbáld meg elmagyarázni hogy ne legyen már az hogy elfordítja a gyerek fejét, integess neki nyugodtan ha "összefuttok", vagy közösen játszatok, énekeljetek vagy valami. De szerintem kicsit vaskalapos, azért viselkedik ilyen akaratosan..
2. Vagyok
Bocsi tegnap mar nem neztem mert egesz nap siras volt a Picimnel.
Na szoval az elso lányomnal de megcsinálta anyósom, gyere norika nézzük meg a fenyőfát a kert végébe ne nezd anyát nem kell az most neked.. Jaj majd itt leszel allandoan stb ...zavart nagyon szoltam a férjemnek nem akart veszekedni...
Panaszkodtam anyunak azt mondta igyál egy kávét beszélgessek apósommal a ferjemmel...
Igy lett, 3. Alkalom utan mar nem volt neki erdekes mert látta h pont remekül elvagyok nem idegesít..
3 eves a gyerek es mar egy eve nem négy vele sehova mert mama mindig azt mondod nem engedsz majd haza...
A kicsinel mar nem csinalja es nem is beszel hulyesegeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!