Amíg leviszitek a kocsit magára hagynátok a babát a lakásban? Hogy oldjam meg?
2. félemeleten lakunk, nincs tároló, a babakocsivázat viszem először, addig 4 hós babám ébren vár az ágyban kb. 1 percig. Utána mózessel együtt viszem.
Felfelé mózest először és abban marad amíg a vázat hozom.
Egy ideig próbáltam fordulónként, de akkor lakáson kívül kell földre tenni a gyereket és lakik itt kutya meg neveletlen gyerek, egyszer épp akkor jöttek ki amikor a babám a földön volt, a gyerek már ment oda és elkezdte fogdosni, mondom nem hiányzik se ez, se a kutya.
Esetleg fent összerakni és léptetni lehetne, de az jóval lassabb meg elég nehéz összerakva és a kocsi se túl lépcsőbarát (kaptuk).
Anyám mondja mindig, hogy ne hagyjam egyedül. Anyós szerint meg boltba is mehetek ha alszik, na olyat nem tennék.
Nem zárom kulcsra a bejárati ajtót, kint is kilincs van, új ajtó, beszorulós balesetre szerintem nem sok esély van.
Wc-n hallom, ha hosszabb időre megyek viszem magammal mózesben vagy pihenőszékben, különben tuti akkor kezd ordítani.
Hamarosan sportba kerül, akkor talán marad a kocsi+baba sorrend, de mózes nélkül nem olyan batár nagy a kocsi, lehet le tudom léptetni.
Mei-taim van, de hosszabb ideig kötöm meg mint amíg fordulok, karikáson gondolkoztam, az elvileg a leggyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!