Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért kell fél éves korig a...

Mért kell fél éves korig a plusz egy pelenka, ha minden rendben van a csipöjével?

Figyelt kérdés
Voltunk ultrahangon és azt mondta a drnő , hogy a csipöje rendben van , de fél éves koráig még használjak egy ruha pelenkát is a Pampers tetejére.Olyan macera és mozogni sem bir úgy a kis lábaival.
2008. szept. 27. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha minden rendben van akkor kétlem hogy erre szükség lenne. Én legalábbis biztosan nem kínoznám ezzel a csemetémet.
2008. szept. 27. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen is kell(föleg ha azt a doktornö mondja).4 hónapos koráig legalább add rá.Megér annyit hogy utána ne legyen gond a csipőjével.Én is ezt teszem

üdv egy 2hónapos picur anyukája

2008. szept. 27. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Sztem is pont a mozgásban gátolja a gyereket,annak idején rám is rám erőszakolta a doki a hevedert és tök felesleges volt,anyámék azt mondták máig bánják,hogy kínoztak vele,mert amúgy semmi bajom nem volt.
2008. szept. 27. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ,én úgy hallottam , hogy külföldi országokban már nem is tanácsolják ezt a módszert.

100 % osra mondta mindkét csipőjét , ami jót jelent.

Üdv mindenkinek

2008. szept. 28. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!