16 hónapos lányomnál ezek valami neurológiai tünetek lehetnek?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a lányom néhány napja nem tudni miért járás közben, mintha részeg lenne elkezd oldalra kacsázni, tekeredik össze a lába. A másik, hogyha koncentrál egy dologra(pl könyv, játék,stb) kéne elkezdi csóválni a fejét, de nem úgy, mintha akarattal csinálná, hanem mintha az ideg rángatná. Pár nappal ezelőtt a papáék vigyáztak rá 1-2 órát, és utána mikor elmentem volt egy pici dudor a fején, de hamar el is múlt, egyébként gyakran töri magát, mert mindig siet valahová..Szerintetek megnézettessem az orvossal ezeket a dolgokat, vagy csak én aggódom túl?2010. ápr. 13. 21:51
1/4 anonim válasza:
Húú, hát érdekes...bizony ha ugy érzed, más, mint szokott, mint eddig, akkor kérj beutalót a házidokitól. Mond a férjednek is, amit megfigyeltél, látja e ő is, figyelje, mi a véleménye. Egy anya sokszor aggódik, de azért nem mindig feleslegesen!
2/4 A kérdező kommentje:
sajnos egyedül nevelem
2010. ápr. 13. 22:14
3/4 anonim válasza:
Szia!
A járás miatt nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Az én fiam is csinált ilyeneket, és én megkérdeztem a dokinénitől. Ő azt mondta, hogy nincs ezzel semmi gond, gyakorol és bohóckodik, és figyeljem meg, hogy fogja még cifrázni is. Hát tényleg. Volt időszak,amikor lábujjhegyen járt, aztán oldalazva. Mostanában katonásan lépeget, szó szerint a földhöz csapja a lábait, és röhög rajta. Erre is rákérdeztem, ez is bohóckodás.
A fejcsóválásra nem tudok mit mondani.
4/4 anonim válasza:
Ha aggódsz nem árt egy neurológust megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!