Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány kilóig híznak folyamatosa...

Hány kilóig híznak folyamatosan a babák?

Figyelt kérdés
Tehát mi most 2.5hónaposan 5.6kilósak vagyunk,eddig szinte minden nap hízott most mintha lassabban,de sztem ez normális is,mert ha így hízna 1évesen 21kiló lenne már....a férjem szerint még hízni kellene minden nap,de sztem lelassul egy idő utzán ,mi az igazság ebben?
2008. szept. 27. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy éves koráig folyamatosan hízik. Csak,hogy mozog is és fejlődik is, ehhez pedig energia kell. A másik, nem egyenletesen hízik mondjuk mindennap 100g-ot hanem hol többet hol kevesebbet. Amit érdemes tudni 6 hónapos korára kb megduplázza a súlyát 1 éves korára megháromszorozza a születéskori súlyát. Így kb ki tudod számolni mennyi lesz. De ez sem jelenet semmit. Az én kisfiam pont egy kg-val volt több 6 hónaposan mint a duplája a születési súlyának.
2008. szept. 27. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk 1,5 hónapos koráig nagyon szépen,heti 200 grammot hízott,aztán kicsit lejjebb adta, de az a lényeg hogy hízik,én sem aggódom,biztos hogy nem lehet mindig egyformán hízniuk,az a lényeg hogy szépen fejlődnek.

2008. szept. 27. 15:11
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,mi 3400al születtünk akkor sztem nem kell aggódjak.
2008. szept. 27. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

A védőnőm azt mondta,hogy átlagosan havonta 700-1000g között az ideális hízás (anyatejes a kislányom,3,45kg-mal született és és most 3hónaposan 6,41kg,havi 1kg).Néha híznak néha nőnek a babák ,néha sokat esznek néha kevesebbet.Nincs egyforma napja senkinek.

Annyit eszik a baba amennyire szüksége van.

Jó babázást

2008. szept. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!