Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kúszás kérdés? Vélemény?

Kúszás kérdés? Vélemény?

Figyelt kérdés
Fiam 7 hónapos, egy hónapja " kúszogat". Egyik lábával sokat dobol, azzal nem is löki magát, csak a másik láb és két kar. Mutattam védőnőnek, azt mondta nem nagy baj, majd rájön. Ennek már két hete, a kicsi nem érzett rá, és így lassan is halad. Ülni is csak félig támaszkodva tud. Úgy láttam szeretne felállni, és attól tartok ha feláll, soha nem fog tudni rendesen kúszni. Vigyem tornaszhoz? Az a baj erre nem olyan könnyű bejutni, 40 kmes körzetben egy nő és ő sem Dévényes. Forgása is úgy volt, hogy 2 honaposan egyik oldal, 4 és fél honaposan másik, akkor is aggódtam, hogy vmit nem stimmel, de korrigált.
2016. jún. 24. 11:43
1 2
 11/12 Betu ***** válasza:
A kisfiam féloldalasan kúszott. Megijedtem, viszont utàna nem sokkal màszni kezdett szabàlyosan. Így nem aggódtam tovàbb. Ha jól tudom mindegy hogy kúszik vagy màszik. Mivel a kisfiam nem sokàig bajlódott a kúszàssal így nem foglalkoztam vele. Azóta màr lassan szalad !😊
2016. jún. 24. 15:50
 12/12 A kérdező kommentje:

UH szóval lehet így meg úgyis. Szívem szerint mennék tornára, kerestem ma, de szeptemberig nem dolgozik, egy másik meg 130 kmre van tőlünk, így meg vagyok lőve így megy ez vidéken:(

És még 1x mondom, mozgásban nincs elmaradása, csak rosszul kivitelez! De köszönöm, hogy megosztottátok a Tapasztalatokat!

2016. jún. 24. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!