Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj, ha ma a kislányom a...

Nagy baj, ha ma a kislányom a didin kívül nem hajlandó mást elfogadni?

Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapos lesz a kislányom. Már egy hónapja szépen eszeget mást is. Ebédre zöldségpürét,uzsira pedig gyümölcspürét kap. Eddig minden rendben volt,mindig szépen megette,a nem kis mennyiséget:) Ma viszont,mikor a szájába raktam a falatot elkezdett öklendezni és sírt:( Pedig olyat adtam neki,amit nagyon szeret. A didit viszont elfogadta,és most jollakottan alszik:) Mi lehet a baj? Miért nem fogadta el? Az nem baj,ha egy nap csak didizik?
2008. szept. 27. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kicsimnek is volt ilyen időszaka. Néha "kitalálta", hogy "ma csaj tejcit iszom". Nem erőltettem a kaját, jóllakott a tejtől is. Másnap meg majdnem dupla adagot evett a főzelékből. Mondjuk nálunk sajnos akkor is ez volt, amikor megbetegedett. Napokig csak tejcin és hígított gyümölcslén élt, de aztán, amikor felépült, bepótolta az elmaradottakat. :) Nem lesz semmi baj.
2008. szept. 27. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Ugyan ez volt nálunk tegnap és ma is. Szerintem nem volt elég éhes amikor etetni akartam vagy nem izlett neki. Próbálkozzunk du. is a főzelékkel. Most elhatároztam hogy nem adok neki szopit amig nem hajlandó enni.
2008. szept. 27. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk két napig ment ugyan ez (ahogy a szájához ért a kanál keserves sírásba kezdett), igaz az én lányom még csak 4 és fél hós (gyümit már elég szépen eszegetett...).

Én nem is erőltetem, mi még nem késtünk el semmivel.

De megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van ez. Kicsit megijedtem, hogy beteg lesz...

2008. szept. 27. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Én voltam az utolsó.

Az kimaradt, hogy az én lányom csak a tápszert hajlandó meginni.

2008. szept. 27. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!