Tényleg olyan rossz dolog anyának lenni, mint amit ezen az oldalon látok? Ti megbántátok?
Figyelt kérdés
Egyrészt, a gyerekes ismerőseim teszik ki ezeket a keserű szövegeket a Facebookra, hogy csak annyit szeretnék aludni, mint a férjem, és hogy ha anyák napja van, akkor én mosok, főzök, takarítok. Nem látok olyat, hogy de boldog vagyok, mert a tengerparton voltunk és a gyerek élvezte a vizet.
Másrészt itt is panaszkodnak sokan, hogy a férjük nem segít, a gyerekük rossz, a házasságuk boldogtalan, nincs pénzük.
Harmadrészt meg olyan stílusban nyilvánulnak meg itt az anyukák válaszadóként, hogy teljesen egyértelmű, hogy rossz, frusztrált az életük és megkeseredtek.
Ez a gyerekvállalás miatt van? Ezt látva, néha azt gondolom, hogy az ember inkább ne vállaljon, pedig szeretnék!
2016. jún. 23. 11:24
21/21 anonim válasza:
Eltelt 1 év, miota írtam ehhez a kérdéshez, mostmar 17 hónapos a fiam és még midnig nem olyan nehéz, mint mondják... pedig jár, szalad, rosszalkodik, igazi rosszcsont fiú, mégsem olyan nehéz. Százszor inkább ez, mint dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!