Hány naponta cseréltek pizsut a babának?
Figyelt kérdés
Mennyi idős?2010. ápr. 13. 16:06
1/11 anonim válasza:
Pizsamára gondolsz? Én 2x altatom ugyanabban a pizsamában ( 14 hós ), kisfiam csak egy hosszú ujjú bodyban alszik és zsákban. Ágyneműt hetente cserélek.
2/11 anonim válasza:
6 és fél hós: 3 naponta van pizsicsere. Vagy hosszúujjú body + zsákban, vagy ujjatlan body + rugiban alszik.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen pizsamára gondoltam.
2010. ápr. 13. 16:12
4/11 anonim válasza:
Szia!
5 hetes babim minden este tiszta bodyt,pizsi-rugit kap,de előfordul hogy éjszaka is átöltöztetem.pl.:bukás,pisi...
7 éves gyermekem ált.3 naponta vált pizsikét.
5/11 anonim válasza:
17 hósom hosszuujjú badyban, kezeslábas vékony pizsiben alszik és zsákban. 3 naponta kap uj pizsit, a bady naponta cserélődik.
6/11 anonim válasza:
3 naponta van pizsicsere 14 hósomnál. Lábfejnélküli rugiban alszik. Body nincs alatta.
7/11 anonim válasza:
9 hónapos, minden este tiszta ujjatlan body és egy tipegő.
8/11 anonim válasza:
Szia!
7 hónapos a fiam, husszú ujjú bodyban és hálózsákban alszik.Bodyt kétnaponta kap tisztát, hálózsákot öt naponta cserélek.
/Z/
9/11 anonim válasza:
5hónapos, és minden nap tisztát kap:)
10/11 edus83 válasza:
2és fél hós,minden nap tisztát kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!