Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok ti naponta csereltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti naponta csereltek bögytartot?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Mi az a bögytarto?
2011. máj. 4. 00:05
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Te buta, melltartó :)
2011. máj. 4. 00:06
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Ja: bögytarto=melltartó...hát naponta cserélik!
2011. máj. 4. 00:09
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
2-3 naponta ha beleizzadok akkor. Nincsen sok, és nem tudok heti 2x mosni. De nem vagyok izzadós típus
2011. máj. 4. 00:15
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

2 napig hordom, ha nem izzadok bele, aztán megy a mosásba. Nyáron minden nap tisztát veszek fel. Sajnos nekem sincs sok, mert duci vagyok, mellette kismellű, így nehezen kapok, mert ami körülér kényelmesen, abba még kéne töltelék, ami jó kosárban, az meg nem ér körbe.

Pasiknak ilyen gondjuk nincsen...

2011. máj. 4. 00:26
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem, váltogatom, ruhától is függ. Izzadni meg nem szoktam úgy spontán(mármint nyáron ki nem? de nem erősen), ha sportolok, ott a sportmelltartó.
2011. máj. 4. 01:25
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is naponta váltom,de van,hogy kétnaponta.Nem izzadok bele.Hetente kimosom őket.

Amúgy utolsó előttinek: lehet kapni ilyen kis pántot,amit rá lehet csatolni hátul a melltartó összekötőjére,és akkor hosszabbítja a melltartó kerületét:)nagyobb kínai áruházban tuti árulják!

2011. máj. 4. 08:28
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem van vagy 18 melltartóm. :) én mindig ruhához illőt veszek fel. nem dobom egyből a szennyesbe, csak ha tényleg bekoszolódik, meg ha tudok, hogy rég mostam. :)
2011. máj. 4. 09:02
 9/14 A kérdező kommentje:
Nincskedve valakinek kölcsönözni nekem egyet hogy ráverjem?:)
2011. máj. 4. 09:05
 10/14 anonim ***** válasza:

ráverd? :O te jóisten XD

most komolyan nincs jobb dolgod?csak hogy ráverd egy melltartóra?:O szépvagy XD

2011. máj. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!