6 hónapos kisfiam újra felébred éjszaka szopizni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hónapos korától már csak 1x kelt. Aztán kb. 3 hete már rendesen átaludta az éjszakát.8-tól 6-7-ig!. 1 hete újra elkezdett 2X! felkelni, 2 napja pedig már 3X! Persze nemcsak felekel (eddig ha felkelt vissza tudott aludni, cumi a szájba és ennyi volt), hanem üvölt és szopizik is! Ma éjszaka a 3. felkelésre nem szoptattam meg, fél óra ordítás után elaludt. Jól teszem, ha nem veszem ki és nem etetem? Egyébként 8 kg :). Voltatok már így?2008. szept. 27. 10:46
1/2 anonim válasza:
Az én kisfiam 8 hónapos, eddig egyszer kelt fel enni(tápszeres), és kb. 2-3 hete kétszer kel megint. Én mindíg adok neki enni, mert csak azért kel fel mert éhes.
Azt én sem tudom miért kel fel, mert nappal már 5-ször eszik szilárd kaját. Ez van, majd csak leszokik róla!
Szerintem ha azért ébred fel, mert éhes, akkor etesd meg.
2 gyerekes anyuka
2/2 anonim válasza:
Féléves korban is van egy étvágyugrás (mint 3 hónapos korban). Ezt mi úgy küszöböltük ki, hogy nappal többet evett (sajnos nem tudtam őt szoptatni, üvegből kapta a tejet, így láttam, mennyivel többet eszik meg). Neki később jött egy felébredős időszaka (10 hónapos korában), amikor semmit nem kért enni, inni, csak dumálgatott magában a sötétben, láthatóan jól elvolt). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!