Mikor - lett szobatiszta - ivott csőrös illetve normál pohárból - ismerte a színeket - számolt - ismerte az összes állatot és az állathangokat?
Nekem is fiam van elsőnek és lányom másodiknak.
Őszintén megmondom, hogy mikor még csak a fiam volt, hitetlenkedve hallgattam az olyan sztorikat ahol a gyerek vmit nagyon hamar csinált. Gondoltam magamban hogy hát ez meg hogy lehetséges...
Aztán megszületett a lányom aki mindent sokkal előbb csinált mint a bátyja pedig én mindent ugyanúgy csináltam.
Tehát: a fiam 32 hónaposan lett szobatiszta
kb. 2 évesen ivott rendes pohárból rendesen úgy hogy nem folyt az egész a nyakába.
Csőrösből már 1 évesen ivott, de nem igazán szerette, cumisüvegezett sokáig. 1 évesen tudott szívószállal inni először.
A színeket 3 és fél évesen tudta (de csak az alap színeket a bonyolultabbakat még mindig van hogy keveri 4 éves)
Későn kezdett beszélni így az állathangokat és állatokat is csak 3 éves korára tudta.
Számolni 10 ig tud de a 7 gyakran kimarad:)
A lányom most 2 éves.
Már szobatiszta, állatokat úgy fújja 14 hós kora óta hogy csak lesek:) Állathangokban 18 hós kora óta teljesen profi:)
Ő mondjuk nem cumisüvegezett sose ezért már 8-9 hósan ivott csőrös pohárból, és szívószállal 9 hós korától. Rendes pohárból olyan 13 hós korától ivott, fogta két oldalt és döntötte ügyesen.
Színek is hónapok óta jól mennek, a lila, világoskék és egyéb árnyalatok is.
Furcsa hogy ennyire különbözőek:)
hát akkor az én fiam vmi csodalény:)))
22 hónapos, nappalra szobatiszta, 6 hónapos korától iszik csőrös pohárból, normálból 1,5 éves kora óta, 3 színt ismer, a kéket, pirosat, sárgát, most tanuljuk a zöldet. 5-ig tud számolni, néha eszébe jut 7-ig, de az ritka. az állatokat 1,5 évesen ismerte fel, azóta a hangokat is utánozza, párhuzamosan tanultuk, így: mutattam neki pl. a kutyát, és modtam, h ő a vau-vau kutya. tehát egyben rögzült benne a kép, név és az állat hangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!