Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez fogzás lehet?

Szerintetek ez fogzás lehet?

Figyelt kérdés
Kislányom 3,5 hónapos múlt mindig nyugodt baba volt,evett játszott még altatni sem mindig kellett csak este 7kor letettem az ágyra es magától elaludt. Most 3-4 napja viszont nem tudom mi van vele,nap közben el van este viszont nem nagyon akar enni,keservesen sír,nyűgös cumis üveget is csak dörzsöli az ínyéhez, a sima cumit is megfogja es a kemény részét dörzsöli az ínyéhez es folyik rettentően a nyála es az ökle is folyton a szájában van. Lehetséges,h ez mar a foga miatt van? Nem korai még? Elso babam es tanácstalan vagyok :(

2016. jún. 18. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Van baba akinek már ilyenkor jönnek a fogai. Sosincs túl korán ehhez, van baba aki foggal születik az más kérdés, hogy elég ritka mind a 2 eset. Az enyém is estére szenved jobban és igaz ritkán utasított vissza ételt de az mindig az esti volt.
2016. jún. 18. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet persze. Beindultak a fogcsirák ágyazódnak és ez bele is szokott nyíllalni, próbálj olyankor valami gélt használni vagy rágóka lehűtve mert az hűti is a kis inyét a rágóka azért is jobb mert az segítségével vékonyítja az inyét, s hamarabb kijöhet az a fogacska.

Kitartást.

2016. jún. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!