Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem utalt meg a kisbabam?

Ugye nem utalt meg a kisbabam?

Figyelt kérdés

Tegnap oltast kapott, nagyon nyugos volt, ejjel rengeteget felsirt, legtobbszor kivettem es megszoptattam, de volt ketszer olyan, hogy nem vettem ki, hagytam egy kicsit sirni, mig magatol elaludt, kb 10 perc. Nem birtam mar ! Az apjat nem erdekeljuk, egyedul vagyok vele ejjel nappal, mas segitsegem sincs.

Ugye elfelejti ezt, hogy nem vettem ki es nem nyugtattam meg ?

Egyebkent soha nem hagyom sirni.

2016. jún. 18. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj ha nincs nagyobb gyerek, ellátàsra szorolú rokon akit te ápolsz, vagy ha nem tanyán laktok, ahol rengeteg állat van, vagy esetleg nem dolgozol, akkor máskor kelj fel hozzà éjszaka. Igaz másnap hulla vagy, de max pihensz egész nap és a háztartást szard le. Nem tudom h a férjed veletek él és úgy sz@r le titeket, vagy külön, de nem kell õt sem ellátni.

Nekem van férjem és mindenben partner, de ha ilyen éjszakánk van, akkor felkelek milliószor vagy nem is alszom, és max másnap csak a mosdóig megyek. :D De nekem nincs még egy gyerek....stb, amit felsoroltam az elején.

És elfelejti az biztos, hiszen mi sem emlékszünk csecsemõkorunkra, de máskor azért vedd fel ilyenkor. Szép napot! :)

2016. jún. 18. 14:04
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Nem utált meg, de mint ahogy előttem már leírták, az én véleményem is az, hogy nem lehet az ember annyira fáradt, hogy nem kel fel a lázas gyerekhez, még ha csak hőemelkedés is, még ha csak 10 percet hagydat sírni, még ha olyan fáradt is vagy, hogy alig bírod a szemed nyitva tartani, akkor sem.

Nekem is volt már hány olyan éjszakám, hogy befulladt a gyerek, és csak akkor bírt "rendesen", köhögésmentesen aludni, ha függőlegesen volt, így én egész éjjel ültem, ő meg a vállamon pihent, de nem aludtam el, el ne ejtsem...

Nem vagyok a gyk szerinti ősanya, de ilyen esetben nem lehet egy anya fáradt.

2016. jún. 18. 14:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Meg azt azert leirom, hogy 12 honapos, es szuletesetol kezdve ejjel 3-4 alkalommal kel, tehat egy eve minden ejjel kelek ket orankent es szoptatok, de ha 30 szor kel egy ejjel azt mar nem birtam.

Koszi a valaszokat !

2016. jún. 18. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Vedd magad melle. Elmúlik a kisgyermekkor hamar, most élvezd ki hogy allandoan szeretgetheted. Ne parázz semmin, amikor nehez időszak van akkor aludjatok egyutt. Neked is könyebb, neki is jobb!
2016. jún. 18. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező hidd el nem csak a te gyereked kel.Nem kell mártírkodni
2016. jún. 19. 07:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyedül baromi fárasztó csinálni a gyereknevelést.

Van egy jó könyv: Békés álom könnyek nélkül, találhatsz benne tippeket altatásra, illetve alvási szokás megváltoztatására. Én is most olvasom :-)

Bocsi, kicsit off volt eddig. Hogy a kérdést is megválaszoljam: nem utált meg a babád, ő az elmúlt 12 hónapot összességében nézi, ahogy vele bánsz, nem azt az egy estét.

2016. jún. 19. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Miert kellett lepontozni??! Miert ne aludhatna egyutt a gyerekkel amíg ejjel 85x kel? En is egyutt aludtam a fiammal most kb 3 hétig mert jott a foga es egész ejjel csak szenvedtünk. Igy legalább en is pihentem meg ő is valamennyire. Most megnyugodott vissza tettem a kis agyba, lám reggel hatig aludt zokszó nelkul ma harmadik napja. Nem olyan könnyű véglegesen elrontani a babat, ha fájdalma van a kisgyereknek akkor igenis bujjunk össze vele, neki ez a közelség es szeretet a legnagyobb gyógyír. Majd trenírozza akkor egyedul alvásra amikor biztosan nincs semmi baja. Kerdezo! En is sokáig küzdöttem ezzel a félelemmel, hogy jaj majd közénk szokik, jaj aludjon egyedul, nem veszem ki, nem altatom, felvesz-letesz meg anyám kínja. Meguntam. Ha sirdogal ,ha nem jol alszik, ha gondja van en magam melle veszem. Ezt diktálja az ösztönöm, a szívem. Es nem vagyok ősanya, nem lóg a segg*emben egész nap a gyerek... Csináld ugy ahogy jol esik. Ha csak azert nem veszed magad melle mert aggodsz azon hogy mi lesz akkor hagyd abba, ne parázz es tedd amit az anyai szíved diktál. Csak ne hagyd sírni!
2016. jún. 19. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!