Ugye nem utalt meg a kisbabam?
Tegnap oltast kapott, nagyon nyugos volt, ejjel rengeteget felsirt, legtobbszor kivettem es megszoptattam, de volt ketszer olyan, hogy nem vettem ki, hagytam egy kicsit sirni, mig magatol elaludt, kb 10 perc. Nem birtam mar ! Az apjat nem erdekeljuk, egyedul vagyok vele ejjel nappal, mas segitsegem sincs.
Ugye elfelejti ezt, hogy nem vettem ki es nem nyugtattam meg ?
Egyebkent soha nem hagyom sirni.
Figyelj ha nincs nagyobb gyerek, ellátàsra szorolú rokon akit te ápolsz, vagy ha nem tanyán laktok, ahol rengeteg állat van, vagy esetleg nem dolgozol, akkor máskor kelj fel hozzà éjszaka. Igaz másnap hulla vagy, de max pihensz egész nap és a háztartást szard le. Nem tudom h a férjed veletek él és úgy sz@r le titeket, vagy külön, de nem kell õt sem ellátni.
Nekem van férjem és mindenben partner, de ha ilyen éjszakánk van, akkor felkelek milliószor vagy nem is alszom, és max másnap csak a mosdóig megyek. :D De nekem nincs még egy gyerek....stb, amit felsoroltam az elején.
És elfelejti az biztos, hiszen mi sem emlékszünk csecsemõkorunkra, de máskor azért vedd fel ilyenkor. Szép napot! :)
Nem utált meg, de mint ahogy előttem már leírták, az én véleményem is az, hogy nem lehet az ember annyira fáradt, hogy nem kel fel a lázas gyerekhez, még ha csak hőemelkedés is, még ha csak 10 percet hagydat sírni, még ha olyan fáradt is vagy, hogy alig bírod a szemed nyitva tartani, akkor sem.
Nekem is volt már hány olyan éjszakám, hogy befulladt a gyerek, és csak akkor bírt "rendesen", köhögésmentesen aludni, ha függőlegesen volt, így én egész éjjel ültem, ő meg a vállamon pihent, de nem aludtam el, el ne ejtsem...
Nem vagyok a gyk szerinti ősanya, de ilyen esetben nem lehet egy anya fáradt.
Meg azt azert leirom, hogy 12 honapos, es szuletesetol kezdve ejjel 3-4 alkalommal kel, tehat egy eve minden ejjel kelek ket orankent es szoptatok, de ha 30 szor kel egy ejjel azt mar nem birtam.
Koszi a valaszokat !
Egyedül baromi fárasztó csinálni a gyereknevelést.
Van egy jó könyv: Békés álom könnyek nélkül, találhatsz benne tippeket altatásra, illetve alvási szokás megváltoztatására. Én is most olvasom :-)
Bocsi, kicsit off volt eddig. Hogy a kérdést is megválaszoljam: nem utált meg a babád, ő az elmúlt 12 hónapot összességében nézi, ahogy vele bánsz, nem azt az egy estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!