Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem utalt meg a kisbabam?

Ugye nem utalt meg a kisbabam?

Figyelt kérdés

Tegnap oltast kapott, nagyon nyugos volt, ejjel rengeteget felsirt, legtobbszor kivettem es megszoptattam, de volt ketszer olyan, hogy nem vettem ki, hagytam egy kicsit sirni, mig magatol elaludt, kb 10 perc. Nem birtam mar ! Az apjat nem erdekeljuk, egyedul vagyok vele ejjel nappal, mas segitsegem sincs.

Ugye elfelejti ezt, hogy nem vettem ki es nem nyugtattam meg ?

Egyebkent soha nem hagyom sirni.

2016. jún. 18. 12:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
De igen nagyon utal persze es soha nem fogja elfelejteni :)) ne aggodj miert utalna?
2016. jún. 18. 12:27
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Nem hinném, hogy megutált, de ezzel ne vígasztald magad. Lehet, hogy fájt az oltás helye vagy lázas volt vagy csak érezni akarta a közelséged, szüksége volt rád és te inkább hagytad sírni!
2016. jún. 18. 12:29
 3/17 anonim ***** válasza:
18%

Nyugodj meg nem hiszem.

Nekem az ősök mindig mondták hogy kell egy kicsit sírjon is,nem lessz baja.

Tudom miről beszélsz mert én is egyedül vagyok a Férjem külföldön semmi segítség de valahogy túl leszel ezen is mikor nagyobb lessz.

Nem lázasodott? Vagy fájhatott neki ilyenkor .

Én minden oltás utan mikor hazajöttünk nurofen vagy panadol és éjszakára kupp, a négy hónaposnál forditva csinaltam miutan hazajöttünk kupp,éjszakára szirup és borogatram vizes borogatással. Hála istennek először sem lázasodott és a 4 hósnal egy pici hőemelkedés.

Visza terve a kérdésedhez semmi gond. Pici korában én is hagytam egyszer kétszer higy aludjon magától mert nagyon fel volt kapatva s utánna minden jó volt.

Minden jót nektek

2016. jún. 18. 12:35
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem utált meg.De nekem a fáradtság sosem volt mentség arra,hogy ne keljen fel hozzá ha sír.Nem azért csinálja,hogy idegesíteni,hanem mert szükségesetén volt rád.
2016. jún. 18. 12:35
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Az igaz, hogy a "hagyjuk sírni" dolgot nem ilyenkor kell erőltetni, de kizárt, hogy egy csecsemő megutálja az anyját. Egyszerűen az ő szótárukban ez még nem szerepel.
2016. jún. 18. 12:36
 6/17 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

De, lazasodott, este 8 kor es ejjel 3 kor is adtam Nurofent. Ez olyan 4 - -5 korul lehetett, mar nem birtam tovabb tenyleg.

2016. jún. 18. 12:43
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Én saját magamat utálnám, ha magára hagynám mikor szüksége van rám... Szerencsére nem vagyunk egyformák!:)
2016. jún. 18. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem is emlekszik ra
2016. jún. 18. 13:12
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
A sírni hagyás hatásai nem egy alkalom után jelentkeznek. Már mindegy, de a jövőben ne ez legyen a megoldás. Alkalmanként ha veled alszik sem szokik hozzá, akkor nyugodtan tudtok pihenni. Én nagyon az együttalvás ellen voltam de amikor a fiam beteg volt kb semennyit nem aludtam, hajnal körül meggondoltam magam és aludtunk reggelig, ha meg is ébredt azonnal meg sikerült nyugtatni és visszaaltatni. Ezen után még egy nagyon nyűgös nap volt, akkor már első ébredés után magamhoz vettem éjjel, másnap pedig gond nélkül aludt a kiságyban és azóta is.
2016. jún. 18. 14:02
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
biztos,hogy nem utált meg, de legközelebb vedd ki,írtad,hogy lázas volt,lehet,hogy azért sírt mert szomjas volt (ilyenkor több folyadék kell) ha nagyon fáradt vagy, fekve is tudod szoptatni az ágyba,aztán ha evett,megnézted nincs-e megint láza (mert nem mindig bírja a nurofen az írt 8 órát) visszateszed
2016. jún. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!