Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ágoston, Levente, Benedek,...

Ágoston, Levente, Benedek, Merse, Barnabás, melyik tetszik legjobban?

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 22:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ágoston
2016. jún. 18. 06:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Levente vagy Barnabás.
2016. jún. 18. 08:15
 13/20 A kérdező kommentje:
A Levente nekem is nagyon teszik csak mar nagyon sok Levente van :( az Ágostont pedig nem lehet normálisan becezni pedig nekem ez fontos. Igazabol minden névvel van valami kis problémám, ezért nem is tudok dönteni. Talán a Merse az ami minden kritériumnak megfelelne de az meg a férjemnek nem tetszik igazán.
2016. jún. 18. 10:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ágoston illene legjobban a Sebestyén mellé. :)

Levente a leggyakoribb manapság, Benedeket azért nem adnám, mert nagyon népszerűek a Ben-nel kezdődő és Beninek becézett fiúnevek valamilyen rejtélyes okból. :D

Merse fogalmam sincs hogyan becézhető, mert írtad, hogx neked az fontos lenne. Mersi? Mersécske? Mersus? Jobb nem jut eszembe, de valószínű az emberek többsége így fogja becézni és ezek roppant furák. :D

Ha az Ágoston mégsem tetszik a becézése miatt(Ági?), akkor legyen inkább Barnabás. Azt szépen lehet becézni (Barni, Barna, Barnus).

2016. jún. 18. 11:25
 15/20 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül nekem a Barnabás kifejezetten tetszik :)
2016. jún. 18. 12:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Az Ágostont én Ágónak becézném. De lehet Toni is. :)
2016. jún. 18. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha választani kell akkor Barnabás.
2016. jún. 18. 12:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Jajj a Benedek nagy kedvencem, ha lesz második, és ő is fiú lesz, akkor nagyon szereném, ha Benedek lenne.

Így arra szavazok :)

2016. jún. 18. 14:26
 19/20 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat! Mersét Mersinek becézném... Az Ági szerintem fiúnak nagyon fura becenév, az Ágó, Toni meg nem tetszik :(

Lehet hogy marad a Barnabás mert tenyleg sok a Beni is.

2016. jún. 18. 16:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Még a Szendrő tetszik nagyon.
2016. jún. 18. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!