Tápszeres babák anyukái! Milyen tápszerrel etetitek a gyerkőcötöket?
Figyelt kérdés
Arra is kiváncsi lennék,hogy HA-t ,vagy simát,illetve az ízesített,vagy a naturt.Melyik vált be... :)2010. ápr. 12. 21:28
11/17 anonim válasza:
Nestlé Beba HA start aktívval kezdünk és végig a Beba bifiduszos vált be. Most még adom neki a Nestlé Junior+ vaniliás tejitalt, azt is nagyon szereti, de lassan leszokik róla, csak este kapja, vagy néha még reggeli után egy kicsi lecsúszik. 19 hós kisfiú
12/17 anonim válasza:
Milupa Pepti 1-et evett 6 hónapos koráig, azóta Pepti Plus 2-t. Most lesz 1 éves.
13/17 anonim válasza:
Nekünk a millupa milumil Ar -eset eszi 6 hónapos kora óta. Ízlik neki még az eszi most is. 9 hónapos
14/17 anonim válasza:
Kisfiam már 2éves már régóta nem tápszeres de Milupa Milumil HA Start-ot kapta.És igy mentünk mindig feljebb ugy 8-9hónapos lehetett elhagytuk HA-t!:)
15/17 anonim válasza:
Humana Ha LC Pufát (telítetlen zsírsavakkal) evett, aztán 6 hós korától tértünk át a Humana 2-re, és már nem HA-s. Csak az eszik HA-st, akinél allergia van a családban. Az ízével sosem volt gondunk, de tény, hogy nehezen kakilt. (sokat olvastam erről, és mivel minden baba más, ki kell próbálni, mert ami az egyiknek bejött, a másiknak nem biztos hogy bejön).
16/17 anonim válasza:
Még azt lefelejtettem, hogy én nem adnék ízesítettet, elég ha 4 hótól megkezdődik a hozzátáplálás, és akkor találkozik az ízekkel. Addig cukrost én nem adnék, és a gyümölcsökben is van természetes cukor.
17/17 anonim válasza:
Beba 2, Milupa mintát kaptunk de nem tetszett neki, úgyhogy maradtunk a Bebánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!