Gumicsizmából nagyobbat érdemes venni?
Szerintem igen.
nekünk pont akkora van mint a lába, és kínlódunk is eleget,most cserélek nagyobbra:)
nem érdemes venni semmilyet.
Ha nagy feltöri a sarkát mert ki-be járkál benne a lába.
Ha pont jó akkor meg felléphet az a gond hogy nem hajlik rendesen a bokánál ikor lép és ott töri fel a lábát.
TAPASZTALAT!! 2 csizma+ fölösleges pénz kidobás volt. Ja és + szenvedett a gyerek.
Nekünk van és volt is gumicsizmánk, sose volt vele gond. Lehet kapni nagyon kényelmes kis csizmákat. A feladással sincs gond, amikor vettem a mostani gumicsizmáját a leányzónak, egy számmal nagyobb volt, mostanra pont belenőtt, de semmi gond vele. Esőben jó szolgálatot tesz, amúgy meg az a nem mindegy, milyen zoknit adsz alá. Ha puha pamutzoknit, nem lesz gond a felhúzással. Lányom most 20 hónapos, két hónapja egyedül veszi fel a gumicsizmáját, csak szólok neki, öltözzön, megyünk ki, már veszi is fel.
Én soha nem bántam meg, hogy vettem, az utóbbi napokban is vajon miben vittem volna ki a gyereket az esőben? Ha meg nem viszem ki, nem bírok vele, nagyon igényli a mozgást. Életem legjobb befektetése az esőruha és a gumicsizma volt.
Ja és nem csak esőben hordjuk a csizmát, akkor is azt vesszük fel, ha kertészkedünk, locsolunk, a saras csizmát könnyű lemosni.
Én angol turiban vettem a lábméretének megfelelően ilyen csizmát,nagyon szereti(sokszor a lakásban is ebben lenne),könnyű feladni rá.
Szia!
Kisfiamnak még nincs 20-as a lába,21-es csizmát kapott.Ma volt rajta először,nem volt semmi problémája:)
NEkünk két gumicsizmánk is van, imádtam őket. Könnyen ráment a lábára, nem volt nagyobb, mint a lába-az hülyeség, csak feltöri és nem tud menni benne rendesen.
De most már én sem vennék két gumicsizmát, inkább legyen 2 cipője és cseréld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!