Esprit Flash babakocsit szeretnék venni. Tudtok róla infót mondani?
Szia!
Mi most vettünk egyet, mert utazunk, és olyan babakocsi kellett ami nem foglalja el az egész csomagteret. Őszinte leszek, ha lehetne mégegyszer választanom, másikat vennék. A legjobb szó rá, hogy fapados.
A bukkanókon csak úgy lehet áttolni, ha a lábaddal is átsegíted, tehát pusztán a kezeddel nem tudod megbillenteni, így minden egyes bukkanó előtt állj, lábbal rálép, kezeddel rásegítesz, első kereket felemeled, majd mész tovább. Ez így lassú haladást tesz lehetővé és kényelmetlen is. A babámnak sem volt kényelmes, az állandó babakocsijában szépen nekidől a támlának, ebben pedig végig tartotta magát ülésben, nem dőlt hátra, kényelmetlen volt neki. A babakocsiban alvást még nem próbáltam.
Az előnye, hogy könnyű, kicsi, szerintem szép is, és most elég jó volt az ára a Brendonban.
Annyit még hozzáteszek, hogy az állandó babakocsink Jané, így magasak az igényeim egy babakocsival szemben, a kettő kényelemben összehasonlíthatatlan. Mondjuk az áruk is az....
SZia!
Megint én. A másik babakocsit nem ismerem, próbáljátok ki, hátha könnyebb tolni, és praktikusabb. Valóban párnázott a támlája, de valahogy így sem kényelmes igazán. Igen, azon én is gondolkodtam már, hogy vajon milyen lehet a többi ilyen ernyős kocsi, hogy ha ez a jónak tűnű kis kocsi ilyen? :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!