Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esprit Flash babakocsit...

Esprit Flash babakocsit szeretnék venni. Tudtok róla infót mondani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi most vettünk egyet, mert utazunk, és olyan babakocsi kellett ami nem foglalja el az egész csomagteret. Őszinte leszek, ha lehetne mégegyszer választanom, másikat vennék. A legjobb szó rá, hogy fapados.

A bukkanókon csak úgy lehet áttolni, ha a lábaddal is átsegíted, tehát pusztán a kezeddel nem tudod megbillenteni, így minden egyes bukkanó előtt állj, lábbal rálép, kezeddel rásegítesz, első kereket felemeled, majd mész tovább. Ez így lassú haladást tesz lehetővé és kényelmetlen is. A babámnak sem volt kényelmes, az állandó babakocsijában szépen nekidől a támlának, ebben pedig végig tartotta magát ülésben, nem dőlt hátra, kényelmetlen volt neki. A babakocsiban alvást még nem próbáltam.

Az előnye, hogy könnyű, kicsi, szerintem szép is, és most elég jó volt az ára a Brendonban.

Annyit még hozzáteszek, hogy az állandó babakocsink Jané, így magasak az igényeim egy babakocsival szemben, a kettő kényelemben összehasonlíthatatlan. Mondjuk az áruk is az....

2010. ápr. 12. 21:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Én nyárra szeretnék venni egy újat.Olyat ami könnyű,kényelmes a Tökinek,több fokozatban legyen dönthető a háttámlája,jól tudjak alulra pakolni és mivel mi is sokat utazunk a nagyszülőkhöz-kis helyen is férjen el.Eddig ezt találtam a legjobbnak,bár a karfa nekem hiányzik róla.Nézegettem a többi hasonló babakocsit-a legolcsóbbtól a drágábbakig.Ez kicsit párnásabbnak tűnik mint a hasonló árban lévő babakocsik.Viszont az nem hangzik jól amit írtál-a bukkanók.Esetleg a másik espritet nem próbáltad?(sun basic).Melyiket vennéd ha újból választhatnál?Én is most néztem,hogy a Brendonban most jó áron van (ez sem utolsó szempont),nem tudom meddig szól az akció.
2010. ápr. 12. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:

SZia!

Megint én. A másik babakocsit nem ismerem, próbáljátok ki, hátha könnyebb tolni, és praktikusabb. Valóban párnázott a támlája, de valahogy így sem kényelmes igazán. Igen, azon én is gondolkodtam már, hogy vajon milyen lehet a többi ilyen ernyős kocsi, hogy ha ez a jónak tűnű kis kocsi ilyen? :-(

2010. ápr. 13. 18:15
 4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó kis kocsi. Ár érték arányban pedig az egyik legjobb. Mi 22 ezerért vettük, ezért kaptunk egy egész könnyű esernyőre csukható babakocsit. A tolókar magassága állítható, ami egy magasabb apukának igen jól jön, a bevásárló kosara egész tágas, szinte vízszintesig dönthető a háttámla, így egész picuri bébik is használhatják már, elég jól párnázott a háttámla. A kisfiam szeret benne ülni, utazni és aludni egyaránt. Előtte egy Gracot kaptunk kölcsönbe, amit szintén szerettünk, de mivel ernyőre csukhatót kerestünk ezért döntöttünk az Esprit mellett, és persze a kedvezőbb ár miatt.
2010. máj. 26. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi az infot,azóta már mi is vettünk egyet és nagyon szeretjük :)
2010. máj. 27. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!