Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néz mesét/tévét a gyerkôcötök?

Néz mesét/tévét a gyerkôcötök?

Figyelt kérdés

Mennyi idős? Mennyi ideig nèz ès miket?

Tudom h nem a legjobb ha kicsi gyerek nèzi a tvt. De szerintem van az a helyzet mikor 10-20percet nèzhet. Szerintetek?

2016. jún. 16. 09:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Ovisok, igen néznek tv-t, általában vacsora után fél órát. Csak a nekik megfelelő csatornákat, m2, nick jr, minimax esetleg. Általában ennyi idő után bele is únnak. Most, hogy jó idő van esténként, néha el is felejtkeznek róla, vacsora után is kint ragadnak a kertben. De én sem látom drámának, ha naponta tv-t néz egy gyerek, ha azt a korának megfelelő műsort néz és nem háttértévézik, mert arra szerintem nincs szükség.
2016. jún. 16. 10:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Ovis, vannak kedvenc meséi, azokat nézi m2-n vagy youtubon, Agymenőket szereti még illetve vetélkedőket szeret nézni. Youtube-on még tematikus videókat is szeret.
2016. jún. 16. 10:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én lányaim is m2-t néznek. Ott a Traktor Tomot szerették, de sajnos kivették. Már csak a Franklint nézik meg, meg a Dinóvonatot, mert egyre bénább mesék vannak ott is. A Minimax nem nagy eresztés nekik. RTL-en szokott lenni néha mese, azokat nézik, meg ha a TV2-n esetleg Barbie-s van, vagy bármilyen csatornán mese van, akkor néha megnézik
2016. jún. 16. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Illetve ma nézték meg itt a neten az Agymanókat, youtube-on Bogyó és Babóca a sztár nálunk
2016. jún. 16. 11:13
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

1,5 éves kora óta tévézik, vagyis tévézünk, mert sokáig mindent együtt néztünk, megbeszéltük. Thomas favorit volt, képes volt 2 évesen végignézni az 50perces mesét. Sokat segített a beszédfejlődésében is, de tényleg!

SZóval ilyen 2-3 évesen Thomas, Sam tűzoltó, Chuck a dömper, Rosie és barátai, UKI (eeeeez nagyon király!!!!), tu-ti-tu és hasonlók voltak a menők, most meg már mindenevő :D énkicsipónimtól kezdve a hobbitig bármit megnéz.

időnként rákattan a tévére, akkor pár napig kb végtelenítve megy az aktuális kedvenc (star wars, vagy éppen sárkányok vmelyik évada), aztán hetekig meg be sem kapcsoljuk.

2016. jún. 16. 11:32
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Igen általában este fürdés előtt megnéznek egy fél Csingilinget (kb 30-40 perc), néha reggel is néznek mesét amit épp adnak (pl teszvesz város stb.), de a reggel az nem mindennapi, hanem mikor ahogy kijön. 4 és 2 éves lányok (a picit mondjuk nem köti le ő mászkál közben sokszor, játszik)
2016. jún. 16. 13:06
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Na, én vagyok akkor a kivétel. Sz#rnak nem mondanám magam, de a kislányomat totál leköti a YouTube.

Ennek érdeme, hogy angolul is tud vagy 60-70 szót (na jó, meg az rnyém is).

Egyébként, én nem találom "gáznak", ha mellette van egyéb dolog is ami leköti és nem napi 2-3 órát nézi..

Az enyém átlagosan össze vissza 1,5 óra... Hol 15 percet, hol 30... De van okán, hogy nem néz.

Én néha "áldom" ezeket a kütyüket.. Sőt...sokszor... Piszok jó, hogy van nyugi percem... Ez van.

2016. jún. 16. 23:12
 18/18 Cintia180 válasza:
Én lányom elejetol kezdve erdekli a bogyo es baboca youtuben nezi folyamatosan mondja a magaet
2023. febr. 16. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!