Néz mesét/tévét a gyerkôcötök?
Mennyi idős? Mennyi ideig nèz ès miket?
Tudom h nem a legjobb ha kicsi gyerek nèzi a tvt. De szerintem van az a helyzet mikor 10-20percet nèzhet. Szerintetek?
1,5 éves kora óta tévézik, vagyis tévézünk, mert sokáig mindent együtt néztünk, megbeszéltük. Thomas favorit volt, képes volt 2 évesen végignézni az 50perces mesét. Sokat segített a beszédfejlődésében is, de tényleg!
SZóval ilyen 2-3 évesen Thomas, Sam tűzoltó, Chuck a dömper, Rosie és barátai, UKI (eeeeez nagyon király!!!!), tu-ti-tu és hasonlók voltak a menők, most meg már mindenevő :D énkicsipónimtól kezdve a hobbitig bármit megnéz.
időnként rákattan a tévére, akkor pár napig kb végtelenítve megy az aktuális kedvenc (star wars, vagy éppen sárkányok vmelyik évada), aztán hetekig meg be sem kapcsoljuk.
Na, én vagyok akkor a kivétel. Sz#rnak nem mondanám magam, de a kislányomat totál leköti a YouTube.
Ennek érdeme, hogy angolul is tud vagy 60-70 szót (na jó, meg az rnyém is).
Egyébként, én nem találom "gáznak", ha mellette van egyéb dolog is ami leköti és nem napi 2-3 órát nézi..
Az enyém átlagosan össze vissza 1,5 óra... Hol 15 percet, hol 30... De van okán, hogy nem néz.
Én néha "áldom" ezeket a kütyüket.. Sőt...sokszor... Piszok jó, hogy van nyugi percem... Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!