Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba teáztatása jó ötlet?

Baba teáztatása jó ötlet?

Figyelt kérdés
Anyatejes babám az első hónapban 1.5 kilót hízott. Folyton enne, persze a legújabb szokás az, hogy adjunk neki, amikor csak kéri... de azért kéri folyton, mert fáj a hasa és sír a bukástól, viszont mikor a sok okos tanácsra óránként, fél óránként engedtem neki, úgy fájt a hasa, hogy 3 napig nem aludt. A hasfájásra szedünk Coliefet és Infacolt és trükközök a szoptatási technikával, most sikerült 2 óránkénti szoptatásra beàllni, viszont még mindig nyög egész éjjel. Arra gondoltam, hogy ánizs teáztatnám, ez talán a fájdalmakat is enyhítené és talán picit eltelítené, mert ez rengeteg hízás. Terhességi cukros voltam és mindkettőnk felmenői közt vannak cukrosok, főleg ezért féltem. Mit gondoltok?

2016. jún. 15. 17:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Bàrmily furcsa is, megdicsértek minket, hogy szépen híztunk :)

Doki szerint minden baba keresztülmegy bukás és hasfájás gondokon, amíg nem.jó az emésztőrendszere, de hamarosan magától rendeződni fog

2016. jún. 16. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha igazi hasfajos akkor nem segit úgyse semmilyen tea vagy csodaszer. Csak az idő. Tapasztalat ...:(
2016. júl. 9. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!