Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan célszerű használni a...

Hogyan célszerű használni a babahordozót?

Figyelt kérdés
A babát rakjuk ki-be a már az autóba bekötütt hordozóba vagy vagy pedig előbb rakjuk be a babát a hordozóba és utána kössük be? Mi csak a kocsiba használnánk, cipelésre meg itthon nem? Vagy akkor nem használom jól ki minden funkicóját? Minden hordozót egyformán kell bekötni? Mert a mienket elég macerás, kb 5 percig is eltart. M a jó és kényelmes?
2008. szept. 26. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is csak a kocsiban használom, de mivel nem fixen beköthető (0-13 kg) így a lakásban beleteszem és bekötöm a babát, és abban viszem le. Babástól kötöm be. A hátsó ülésen utazik a két gyerek velem együtt, fincsi beszállni :)

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

2008. szept. 26. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na ez egy jó kérdés, ezt akár én is kérdezhettem volna, mert engem is foglalkoztat a dolog hogy ez majd hogy lesz.

Az a baj, hogy nekünk is megmutatták hogy kell bekötni és hát elég hosszadalmas dolog. Még én se tudom hogy fogom csinálni, de szerintem egyszerűbb ha beteszed a gyereket a hordozóba és aztán bekötöd a kocsiba. Mert az övet jól meg kell húzni hogy fogja a gyereket, ebből kifolyólag lehet hogy utána már nem tudod beletenni rendesen a babát.

2008. szept. 26. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előbb tedd bele a babát a hordozóba, és úgy vidd a kocsiba.
2008. szept. 26. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk egy darabig csak az autóban volt a hordozó, szóval mindig be volt kötve. Itthon akkor még nem használtam. Aztán kb. 2 hónapos volt a fiam, amikor elkezdtem itthon is beletenni, mert ha kint voltam a konyhában, hát vittem magammal ha ébren volt, abból tudott nézelődni meg engem is látott. De így utcán nem cipeltem benne, mert dög nehéz lenne úgy szerintem.
2008. szept. 26. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi nem sűrűn használtuk, így mindig be volt kötve a kocsiba. Én így raktam bele a gyereket. Mivel nekünk nem adapteres van nagyon macerás lett volna a gyerekkel együtt pepecselni a bekötéssel.
2008. szept. 26. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!