Akiknel bevalt hogy a gyerek apja ment be ejjel hany nap alatt sikerult? Es milyen volt?
Szia, mi megpróbáltuk, én is kérdeztem itt, olvasd el, talán segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__altata..
Nálunk végül nem jött be. Átmeneti javulás volt, hogy csak 2x kelt, aztán ez megint elkezdett sűrűsödni, hiába nem adtam cicit neki. Feladtam, ez van, kész. Muszáj, hogy én is menjek, mert apa heti 2x 24 órában dolgozik, tehát nincs itthon éjszaka. ez a két alkalom pedig elég ahhoz, hogy boruljon is minden. De ismerek embereket, akik egy hétvége alatt elérték így, higy egyáltalán ne keljen a gyerek éjjel. Úgy tűnik, a mi lányuk nagyon erős akaratú.
Egyébként nem a határozottabb fél a lényeg, hanem hogy apának nincs cicije, és ezt a baba tudja, ha már elég nagy hozzá. Így könnyebben elfogadja, hogy nem kap cicit, mintha anya menne be, akinek viszont van. Már amelyik. Az enyém dörzsölt, tudja, hogy valahol én is ott vagyok a lakásban, és torka szakadtából ordít az apjának...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!