A 3. gyerek születése utani regeneralodas mennyiben kulonbozott az elozoktol? Konnyebb vagy eppen hosszadalmasabb volt?
Nagyon érdekelne még, hogy a testet jobban megviselte-e a 3. szülés? (Hasvisszahuzodas, plusz kilok, striak, alakatalakulas stb)
Koszonom a valaszokat!
Nekem a harmadik gyerek után ment a leggyorsabban a felépülés.
Bár ehhez nyilván hozzájárul, hogy az első kettő után aranyérrel küzdöttem nagyon, a harmadikkal meg terhesen meg kellett műteni, így szülés után gyakorlatilag nem volt vele gondom.
A terhesség nagyon megviselt, de a szülés a legkönnyebb volt és a leggyorsabb is, pedig a legnagyobb baba lett, 4 kiló feletti (az én alkatomhoz képest ez óriási)
A hasam visszahúzódott mindhárom alkalommal ugyanannyira, ebben szerencsés vagyok, maradt egy ici-pici szövetmegnagyobbodás, ami a súlyveszteség után is megmaradt. Nekem a kilók sem jelentettek sose gondot, inkább negatívban, minden gyerekem után egyre soványabb lettem, sajnos a mellméretem is "megszűnt létezni" hozzá, általában mindenki megrökönyödve néz rám, ha elmondom, hogy 3 gyerekem van, most meg még inkább, mert jön a negyedik, és mindig kérdezgetik (akik nem ismernek), hogy első baba? :)
Visszatérve a szülésre, én azt hiszem, a testem már nagyon tudta, hogy mit kell csinálnia, a sok héten át tartó jóslózás után 1 óra 40-es villámszülés volt, az első fél órában még vissza is aludtam a három darab 10 perces fájás között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!