Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3. gyerek születése utani...

A 3. gyerek születése utani regeneralodas mennyiben kulonbozott az elozoktol? Konnyebb vagy eppen hosszadalmasabb volt?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne még, hogy a testet jobban megviselte-e a 3. szülés? (Hasvisszahuzodas, plusz kilok, striak, alakatalakulas stb)

Koszonom a valaszokat!

2016. jún. 11. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a harmadik gyerek után ment a leggyorsabban a felépülés.

Bár ehhez nyilván hozzájárul, hogy az első kettő után aranyérrel küzdöttem nagyon, a harmadikkal meg terhesen meg kellett műteni, így szülés után gyakorlatilag nem volt vele gondom.

A terhesség nagyon megviselt, de a szülés a legkönnyebb volt és a leggyorsabb is, pedig a legnagyobb baba lett, 4 kiló feletti (az én alkatomhoz képest ez óriási)

A hasam visszahúzódott mindhárom alkalommal ugyanannyira, ebben szerencsés vagyok, maradt egy ici-pici szövetmegnagyobbodás, ami a súlyveszteség után is megmaradt. Nekem a kilók sem jelentettek sose gondot, inkább negatívban, minden gyerekem után egyre soványabb lettem, sajnos a mellméretem is "megszűnt létezni" hozzá, általában mindenki megrökönyödve néz rám, ha elmondom, hogy 3 gyerekem van, most meg még inkább, mert jön a negyedik, és mindig kérdezgetik (akik nem ismernek), hogy első baba? :)

Visszatérve a szülésre, én azt hiszem, a testem már nagyon tudta, hogy mit kell csinálnia, a sok héten át tartó jóslózás után 1 óra 40-es villámszülés volt, az első fél órában még vissza is aludtam a három darab 10 perces fájás között...

2016. jún. 11. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Őszintén fogalmam nincs. Nekem annyi dolgom volt a 3 gyerek mellett, hogy észre semmu vettem mi fáj. Pedig a 3-dik gyorsan jött, szakadtam a szélrózsa minden irányába. De mivel szülés után 1 héttel a férjemnek viosza kellett menni külföldre, anyósom meg úgy volt vele, ő egyedül feltudott nevelni két ygereket, minek segítsen. Így egyedül maradtam. A nagyokat vinnem kellett oviba suliba, különórákra stb stb. Azt sem tudom enni mikor ettem vagy egyáltalán mi volt velem. A plusz kilók kb 3 hét alatt lementek, még a szülés előtti állapotnál is soványabb lettem. De ezen ugye nem csodálkozunk.
2016. jún. 12. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Szegeny utlso, neked milyen szar eleted van. Meg szerencse, hogy itt panaszkodhatsz, ha van egy perced irdogalni.
2016. jún. 14. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szar. És nem panaszkodtam. Még akkor sem amikor fájt. Miért ne lenne időm írogatni. Már nagyobb és egyébként az embernek arra van ideje amire akarja. főleg ha a munkája a számítógéphez köti :) Ja, dolgozok is. Na erre varrj gombot. De most gondolom jobb napod lett, hogy ezt így kiírtad magadból és a kérdező kérdésére válaszoltál.
2016. jún. 14. 20:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy valaszoltatok!
2016. jún. 23. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!